Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de medici minute bune! UPDATE | "Respiră şi vorbeşte!". Veste de ultim moment

BREAKING NEWS | Eriksen s-a prăbuşit pe teren şi a fost resuscitat de medici minute bune! UPDATE | "Respiră şi vorbeşte!". Veste de ultim moment

EURO 2020

Comentarii

Scene de groază la meciul Danemarca - Finlanda de la EURO 2020. Christian Eriksen, fotbalistul danezilor, s-a prăbuşit pe teren după ce a dat într-o minge în marginea terenului, fără să fie atins de nimeni.

UPDATE 21:50 - Christian Eriksen a discutat cu colegii săi din naţionala Danemarcei de pe patul de spital, prin FaceTime, şi le-a cerut acestora să joace meciul.


UPDATE 21:24 - Preşedintele UEFA, Aleksander Ceferin, a reacţionat la cele întâmplate. "Momente ca acestea pun toată viaţa în perspectivă. Îi doresc lui Christian o recuperere deplină şi rapidă şi mă rog ca familia lui să aibă putere şi credinţă. În aceste momente, unitatea familiei fotbal e atât de puternică! El şi familia lui să poarte cu ei rugăciunile noastre ale tuturor. Am auzit fanii ambelor echipe stringându-i numele", a spus Ceferin.


UPDATE 21:09 - Se reia meciul! UEFA a anunţat că, la cererea jucătorilor ambelor echipe, şi-a dat acordul ca meciul Danemarca - Finlanda va fi reluat la 21:30. Ultimele patru minute ale primei reprize a se vor juca, apoi va avea loc o pauză de cinci minute şi va urma repriza secundă.


UPDATE 20:59 - "Christian respiră, poate vorbi şi e conştient!", a spus agentul jucătorului, Martin Schoots, după ce a discutat cu tatăl lui Eriksen, potrivit NPO Radio 1.


UPDATE 20:38 - Federaţia de Danemarca a dat un comunicat oficial în care a anunţat că Eriksen e conştient şi în prezent e la spital, unde i se efectuează analize amănunţite.


UPDATE 20:31 - Eriksen e stabil! UEFA a anunţat că jucătorul a fost transferat stabil la spital şi că era conştient. În plus, oficialii forului continental se vor întâlni într-o celulă de criză şi o decizie legată de meci va fi anunţată în scurt timp.


UPDATE 20;26: Surse de la UEFA susţin că meciul nu se va relua azi şi că s-ar putea juca în alt oraş.


UPDATE 20:11 - Christian Eriksen a fost transportat la spital după ce a primit primul ajutor din partea medicilor de la meci.


UPDATE 20:02 - Anunţ oficial din partea UEFA! Meciul a fost suspendat.


UPDATE 19:57 - După minute bune în care a fost resuscitat de medici, Eriksen a fost urcat pe targă şi scos de pe teren. Targa a fost încojurată de jucătorii Danemarcei, dar şi cu pături, pentru a nu fi captată nicio imagine cu starea lui Christian Eriksen.


UPDATE 19:54 - Meciul a fost suspendat de UEFA. Jucătorii danezi au rămas în continuare pe teren.


Momente dramatice pe stadionul Parken din Danemarca, la meciul danezilor cu Finlanda. Starul nordicilor, Eriksen, s-a prăbuşit pe teren fără să fie atins de nimeni. Medicii au intervenit imediat, jucătorii au fost îngroziţi!

Fotbalul a trecut pe plan secund în la meciul Danmerca - Finlanda, după ce Christian Eriksen s-a prăbuşit pe teren fără să fie atins de nimeni. Medicii au sprintat imediat şi au început să-i acorde îngrijiri. Momentul dramatic a avut pe loc în minutul 44 al meciului.

Coechiperii şi adversarii au făcut cerc în jurul său, iar doctorii au dat drumul procedurilor de resuscitare. Jucătorii au început să plângă după ce au văzut momentele prin care trece Eriksen.

Afla mai multe despre: erikseneuro 2020danemarca 

viewscnt
Articole similare