Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | CFR Cluj a cedat încă un fotbalist la U Cluj! Marea speranţă a dezamăgit în Gruia

OFICIAL | CFR Cluj a cedat încă un fotbalist la U Cluj! Marea speranţă a dezamăgit în Gruia

Superliga

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv Sebastian Mailat (22 de ani) a devenit jucătorul Universităţii Cluj, acesta începând deja antrenamentele alături de noii săi colegi.

UPDATE Crescut de LPS Banatul, Sebastian este unul dintre cei mai talentaţi jucători ai generaţiei sale şi fost internaţional Under 21. A mai evoluat pentru ACS Politehnica Timişoara, CFR Cluj, formaţie în tricoul căreia a câştigat de două ori campionatul (2017-2018, 2018-2019), dar şi Supercupa României (2018-2019), iar în ultima perioadă a jucat sub formă de împrumut la Gaz Metan Mediaş.

El devine al şaselea transfer realizat în această iarnă de FC Universitatea Cluj, după fundaşul central Andrei Mureşan, mijlocaşul central Bogdan Barbu, mijlocaşul central / lateral dreapta Cătălin Ştefănescu, mijlocaşul central Dragoş Penescu şi fundaşul stânga Robert Neciu.


Sebastian Mailat, trimis la U Cluj

Fotbalistul ofensiv venit de la ACS Poli Timişoara în 2017 nu a reuşit să se impună la CFR Cluj niciodată. Sebastian Mailat nu a fost unul dintre favoriţii antrenorilor din Gruia, iar în acest sezon, după un împrumut de şase luni la Gaz Metan, a jucat doar 51 de minute la campioana României, 25 de minute în preliminariile Champions League şi 26 de minute în Liga 1.

Pentru a-şi relansa cariera, Mailat a ales să facă un pas în spate, în Liga 2, şi a semnat cu U Cluj, unde va încerca să se impună pentru a reveni cu noul club în Liga 1, conform Looksport.ro. 

În noiembrie 2017, atunci când a semnat cu CFR Cluj, Mailat era în culmea fericirii, fiind un pas uriaş de la o echipă care se zbătea în zona retrogradării: „Sunt fericit şi mândru că am ajuns la un club precum este CFR Cluj. Vreau să muncesc mult pentru a face performanţă cu această echipă. Am ales CFR pentru proiectul ambiţios care este aici, dar şi pentru faptul că voi avea ocazia să fiu antrenat de Dan Petrescu”, declara Mailat în momentul sosirii la CFR Cluj. 

Sebastian Mailat, între CFR Cluj şi FCSB

Înainte de a ajunge la actuala campioană a României, Sebastian Mailat a fost ademenit şi de Gigi Becali la FCSB. După zile întregi de negocieri dure cu CFR Cluj şi FCSB, impresarii fotbalistului s-au înţeles cu echipa din Ardeal. 

La acel moment, Mailat a reclamat ACS Poli Timişoara la TAS, pentru a fi lăsat liber de contract, iar tentaţia de a lua gratis un tânăr fotbalist care se încadra regulii U21 a fost mare. 

Totuşi, Gigi Becali a susţinut că impresarii fotbalistului au fost de vină pentru ratarea mutării la FCSB, totul după ce aceştia au cerut un comision, aspect neacceptat de omul de afaceri. 

 

Afla mai multe despre: sebastian mailatsebastian mailat cfr clujsebastian mailat fcsbgigi becaliu clujtransferuri u cluj 

viewscnt
Articole similare