Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Este oficial! Dinamo s-a înţeles cu Adam Nemec. Detalii contractuale + următoarele ţinte ale lui Cosmin Contra

BREAKING NEWS | Este oficial! Dinamo s-a înţeles cu Adam Nemec. Detalii contractuale + următoarele ţinte ale lui Cosmin Contra

Fotbal

Comentarii

Dinamo a reuşit să obţină semnătura atacantului Adam Nemec (34 de ani). Slovacul a trecut cu brio testul COVID-19 şi a putut să parafeze actele de transfer. Astfel, jucătorul se întoarce în "Ştefan cel Mare" după o pauză de doi ani.

Adam Nemec a semnat cu Dinamo Bucureşti un contract pe un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an, cu un salariu lunar de 12.000 de euro. Astfel, Nemec se întoarce în "Ştefan cel Mare" după o pauză de 2 ani, timp în care a evoluat pentru formaţia cipriotă Pafos.

Internaţionalul slovac nu s-a aflat doar pe lista jucătorilor doriţi de Cosmin Contra, ci a fost un fotbalist pe care şi conducerea a ţinut să-l aducă la club. În aceste condiţii, Cosmin Contra este încântat de noua achiziţie, însă nu se va opri aici cu transferurile.

  • Adam Nemec a evoluat pentru Dinamo între 2016 şi 2018, timp în care a adunat 60 de meciuri şi a marcat 20 de goluri
  • În perioada Pafos, atacantul a jucat 42 de meciuri şi a marcat 17 goluri

Iniţial, în momentul în care "Guriţă" le-a prezentat spaniolilor lista sa de jucători, se regăseau patru nume de fotbalişti români: Gabriel Tamaş, Paul Anton, Gheorghe Grozav şi George Ţucudean. Cum Gabriel Tamaş nu a mai avut răbdare ca lucrurile să se limpezească la Dinamo şi a semnat cu U Cluj, iar Grozav a mers la Diosgyori, în Ungaria, fostului selecţioner al României nu-i rămâne acum decât să-şi îndrepte toată atenţia şi toate resursele către Paul Anton şi George Ţucudean, jucători rămaşi liberi de contract după experienţele de la Samara, respectiv CFR Cluj.

Se pare că Paul Anton i-a pus în "aşteptare" pe cei de la CFR Cluj, având prioritate oferta de la Dinamo. Momentan, cele două părţi n-au ajuns la nicio înţelegere. De partea cealaltă, George Ţucudean analizează bine opţiunile şi va lua o decizie cât de curând. Atacantul nu exclude şi varianta retragerii sale din activitate.

În acest moment, Dinamo a realizat trei transferuri: Vlad Achim, Janusz Gol şi Adam Nemec.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare