Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Este ziua cea mare! Negocierile, la final: Mircea Lucescu, la un mare club din Europa

BREAKING NEWS | Este ziua cea mare! Negocierile, la final: Mircea Lucescu, la un mare club din Europa

Fotbal intern

Comentarii

Presa din Turcia anunţă că luni e ziua decisivă în privinţa numirii lui Mircea Lucescu pe postul de director sportiv al lui Besiktas. Oficialii "vulturilor negri" se vor întâlni cu marele antrenor român pentru a discuta posibila colaborare.

Mircea Lucescu, înapoi la Besiktas?

După numirea lui Sergen Yalcin la conducerea tehnică a echipei, clubul vrea un director sportiv experimentat. Mircea Lucescu este prima opţiune datorită faptului că în perioada în care a fost selecţionerul Turciei a format o echipă de analiză şi a întocmit o listă cu 150 de tineri jucători. De altfel, conducerea lui Besiktas va pune accentul pe creşterea jucătorilor tineri, care să fie promovaţi la prima echipă. 

Conform Ajansspor, întâlnirea decisivă are loc luni, iar conducerea lui Besiktas va încerca să-l convingă pe Mircea Lucescu să accepte. 

Recent, întrebat despre oferta de la Beşiktaş, Mircea Lucescu s-a ferit să comenteze: ”(Besiktaş vă doreşte?) Nu vreau să discut lucrul acesta”.

Mircea Lucescu a mai pregătit-o pe Beşiktaş din iulie 2002 până în mai 2004, când a reuşit să câştige şi titlul. În prezent, antrenorul în vârstă de 74 de ani este liber de contract, după ce s-a despărţit de naţionala Turciei, în februarie 2019.

Mircea Lucescu a refuzat deja o ofertă

Mircea Lucescu a refuzat oferta preşedintelui lui FC Sion, Christian Constantin, de a prelua conducerea tehnică a echipei elveţiene în această iarnă. Varianta venirii sale în vară rămâne totuşi deschisă, notează cotidianul Le Matin.

Potrivit sursei citate, Lucescu era în “pole position” pentru postul de antrenor, conform opţiunilor lui Constantin. Românul a refuzat oferta din motive personale. Însă nu este exclus ca pista Lucescu să fie reactivată vara viitoare, adaugă jurnalul.

 

Afla mai multe despre: mircea lucescumircea lucescu besiktasmircea lucescu ofertabesiktas 

viewscnt
Articole similare