Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fabrizio Miccoli a fost condamnat la închisoare cu executare. Recursul a fost respins

BREAKING NEWS | Fabrizio Miccoli a fost condamnat la închisoare cu executare. Recursul a fost respins

Serie A

Comentarii

Fostul căpitan al lui Palermo, Fabrizio Miccoli a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare pentru extorsiune în formă agravată şi după recursul înaintat în 2017.

Miccoli, în vârstă de 40 de ani, a primit pedeapsa deoarece i-a cerut, în 2010 şi în 2011, unui prieten, Mauro Lauricella, fiul unui mafiot, să recupereze pentru el 12 mii de euro. Fostul jucător împrumutase cuiva suma respectivă pentru administrarea unei discoteci. Lauricella ar fi folosit metode violente pentru recuperarea banilor şi chiar şi aşa a reuşit să recupereze doar două mii de euro din suma totală.

Lauricella a fost condamnat în iulie 2016 la un an de închisoare cu suspendare pentru acte de violenţă, iar alt acuzat, Gioacchino Amato, a fost achitat. 

La vremea respectivă, Miccoli a negat acuzaţiile, precizând că nu ştia că Lauricella are legături cu mafia.

“Ne aflăm într-o situaţie paradoxală, în care presupusul instigator al şantajului a fost condamnat şi persoana care a comis faptele a fost achitată. Vom face apel pentru a se face dreptate”, declara în 2017 avocatul lui Miccoli, Giovanni Castronovo.

Fabrizio Miccoli a fost component al echipelor Juventus, Fiorentina, Benfica, Palermo, Lecce şi, ultima dată, Birkirkara. În perioada de când datează faptele pentru care a fost condamnat, Miccoli juca la Palermo.

Afla mai multe despre: fabrizio miccoliinchisoare 

viewscnt
Articole similare