Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fanii pot reveni pe stadioane din 15 mai! Klaus Iohannis a făcut anunţul: "Activităţile sportive vor fi posibile cu 25% din capacitate!"

BREAKING NEWS | Fanii pot reveni pe stadioane din 15 mai! Klaus Iohannis a făcut anunţul: "Activităţile sportive vor fi posibile cu 25% din capacitate!"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele României, Klaus Iohanis, a anunţat, joi, că începând din 15 mai se vor aplica alte măsuri de relaxare în România, printre care şi revenirea fanilor în tribune la sporturi.

În România, numărul persoanelor vaccinate a crescut simţitor în ultimele săptămâni, invers proporţional cu numărul cazurilor de COVID-19. Astfel, preşdintele Klaus Iohannis a anunţat o nouă serie de relaxări pentru România, printre care şi faptul că activităţile sportive se vor putea desfăşura cu acces pentru spectatori în procent de 25% din capacitatea arenei.

Iohannis a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă: "Activităţile sportive vor fi posibile cu 25% din spectatori, tot din acest weekend!", a spus Klaus Iohannis.

Astfel, ultimele două etape din play-out şi ultimele trei din play-off-ul Ligii 1 se vor putea bucura de prezenţa spectatorilor în tribune.

Fani în tribune şi la EURO, în România

România găzduieşte, pe Arena Naţională, patru meciuri din cadrul Campionatului European de fotbal, trei din grupe şi unul din sferturile de finală. Fanii vor avea acces în tribunele Arenei Naţionale la meciuri, în procent de 50% din capacitatea stadionului de 55.000 de locuri. "Eu cred că am avea şi o şansă să creştem până la 50% numărul spectatorilor - deocamdată, avem 25%. Toţi suntem optimişti. Acum, să găsim nişte formule - ori vaccin, ori testat - care să ne dea şi siguranţă, dar să ne bucurăm şi de sport", a spus Eduard Novak, Ministrul Tineretului şi Sportului, în urmă cu câteva zile.

Afla mai multe despre: klaus iohannisspectatorifanisportfotballiga 1euro 2020 

viewscnt
Articole similare