Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fatih Terim, infectat cu coronavirus! Antrenorul turc se află la spital. Ultima dată s-a întâlnit cu Florin Andone în urmă cu patru zile

BREAKING NEWS | Fatih Terim, infectat cu coronavirus! Antrenorul turc se află la spital. Ultima dată s-a întâlnit cu Florin Andone în urmă cu patru zile
Comentarii

Fatih Terim a anunţat pe contul lui de Twitter că a fost testat pozitiv la coronavirus. Terim e antrenorul lui Florin Andone la Galatasaray, echipă care s-a antrenat normal până pe 19 martie. În cursul după amiezei de luni apăruse primul caz de coronvirus la Galatasaray - vicepreşedintele Abdurrahim Albayrak

E alertă maximă la Galatasaray. Antrenorul echipei, Fatih Terim e infectat cu noul virus, iar toţi jucătorii şi membrii staff-ului vor fi testaţi pentru coronavirus, inclusiv Florin Andone. "Conform rezultatelor testelor făcute astăzi (n.r. luni, 23.03), rezultatul meu pentru coronvirus a fost pozitiv. Sunt pe mâini bune la spital. Nu vă faceţi griji. Vom comunica din nou cât de curând...", a scris antrenorul pe contul lui de Twitter.

Campionatul Turciei s-a jucat până pe 17 martie, fiind unul dintre ultimul de la acea vreme din Europa care se suspendă. Galatasaray a fost însă prima echipă care a anunţat că sistează toate activităţile sportive, în conformitate cu o dispoziţie emisă de Ministerul turc de interne, în contextul pandemiei de coronavirus. Galatasaray a jucat ultima dată pe 15 martie. Derby-ul cu Beşiktaş, în care Florin Andone a intrat prelungirile partidei, s-a terminat 0-0.

Fatih Terim are 66 de ani şi este antrenorul lui Galatasaray din 2017. Este a patra aventură la echipa de pe malul Bosforului - a mai adunat alte 12 sezoane în cele trei mandate anterioare. 

În cursul zilei de luni a fost confirmat primul caz de coronavirus la clubul turc. Vicepreşedintele, Abdurrahim Albayrak, a fost testat pozitiv la coronavirus, potrivit agenţiei Anadolu.

Gruparea a menţionat că şi soţia acestuia, Şukran Albayrak, a fost diagnosticată cu infecţia respectivă, însă cei doi sunt în stare bună fiind în cea de-a şasea zi a tratamentului. În vârstă de 65 de ani, Albayrak a fost membru al Consiliului de Administraţie al clubului Galatasaray, a fost vicepreşedinte al secţiei de fotbal, însă a demisionat în 2015. A devenit vicepreşedintele al clubului în urma unei adunări generale care a avut loc în 2018.

Afla mai multe despre: coronavirusfatih terim 

viewscnt
Articole similare