Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | FC Barcelona a anunţat numele antrenorului care va pregăti echipa, după sezonul aproape ratat cu Setien

BREAKING NEWS | FC Barcelona a anunţat numele antrenorului care va pregăti echipa, după sezonul aproape ratat cu Setien

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că oficialii catalani doresc ca antrenorul Quique Setien să rămână până la finalul contractului, adică şi sezonul viitor, deşi acesta este contestat din cauza rezultatelor slabe.

FC Barcelona a anunţat oficial numele antrenorului care va pregăti echipa în sezonul viitor

"Quique Setien se va ocupa de echipă restul sezonului şi în Liga Campionilor. Dorinţa noastră este să ducem contractul său până la final şi asta include şi sezonul viitor", a declarat Bartomeu, într-un interviu acordat presei spaniole.

Quique Setien l-a înlocuit pe Ernesto Valverde pe banca tehnică a formaţiei FC Barcelona în ianuarie, atunci când a semnat un contract valabil până în vara anului 2022.

Setien a preluat echipa într-un moment în care era angrenată pe trei fronturi, cu şanse intacte la toate trofeele, La Liga, Cupa Spaniei şi Liga Campionilor. Barcelona era primul loc în LaLiga, la egalitate cu Real Madrid, însă între timp catalanii au fost întrecuţi de rivali, care, acum, au un avans de patru puncte, cu trei etape înainte de final. Din Cupa Regelui, Barcelona a fost eliminată, în timp ce în Liga Campionilor se află încă în competiţie.

În vârstă de 61 de ani, Setien a mai antrenat Racing Santander, Polideportivo Ejido, naţionala din Guineea Ecuatorială, Logrones, CD Lugo, Las Palmas şi Betis Sevilla.

Xavi mai are de aşteptat până să revină pe Camp Nou: "Mai devreme sau mai târziu, va fi antrenor la FC Barcelona"

Bartomeu a vorbit şi despre zvonurile privind venirea lui Xavi la FC Barcelona: "Mai devreme sau mai târziu, Xavi va fi antrenor la FC Barcelona. Dar toate la momentul potrivit. Repet: deocamdată noi nu căutăm antrenor".

viewscnt
Articole similare