Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FC Barcelona are un nou antrenor! Surpriză uriaşă: cine l-a înlocuit pe Ernesto Valverde

BREAKING NEWS | FC Barcelona are un nou antrenor! Surpriză uriaşă: cine l-a înlocuit pe Ernesto Valverdegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Quique Setien (61 de ani) este noul antrenor al echipei FC Barcelona, după ce Ernesto Valverde a fost demis, a anunţat site-ul oficial al grupării catalane.

UPDATE: FC Barcelona a anunţat, luni seară, că a ajuns la un acord cu Ernesto Valverde pentru rezilierea contractului scandent la finalul sezonului. Quique Setien este, în mod oficial, noul antrenor al echipei catalan. Setien a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2022 şi va fi prezentat oficial marţi.

 

 

Ştirea iniţială:

Conform cotidianului Marca, preşedintele grupării catalane, Josep Maria Bartomeu, l-a anunţat pe Ernesto Valverde că nu îşi va duce înţelegerea până la capăt. Tehnicianul de origine bască a intrat în ultimele şase luni de contract cu formaţia de pe Camp Nou, iar înfrângerea suferită în faţa lui Atletico Madrid, în semifinalele Supercupei Spaniei, i-a fost fatală.

Potrivit Sport.es, catalanii i-au găsit deja înlocuitor lui Valverde. Xavi, actualul antrenor de la Al-Sadd, şi Ronald Koeman, selecţionerul echipei naţionale a Olandei, au refuzat să o preia acum pe Barcelona. Astfel, catalanii s-au reorientat către Quique Setien.

FC Barcelona are un nou antrenor

"Reprezentantul lui Quique Setien a ajuns la Barcelona. Din informaţiile noastre, totul indică faptul că Ernesto Valverde va fi demis, iar Quique Setien va fi noul antrenor al Barcelonei", scrie site-ul Sport.es.

În vârstă de 61 de ani, Quique Setien a antrenat-o ultima oară pe Real Betis, între iulie 2017 şi iunie 2019. În primul sezon cu Setien pe bancă, Real Betis s-a clasat pe locul 6 în La Liga, iar în cel de-al doilea abia pe poziţia a zecea.

La nivel de club, Quique Setien a antrenat doar în Spania, la Racing, Poli Ejido, CD Logrones, CD Lugo, Las Palmas şi Real Betis. Viitorul antrenor al Barcelonei a fost, de asemenea, selecţioner al naţionalei din Guineea Ecuatorială, în perioada 2006-2007.

Ernsto Valverde, OUT de la FC Barcelona după doi ani şi jumătate

Ernesto Valverde, în vârstă de 55 de ani, este antrenorul Barcelonei din 2017, timp în care catalanii au cucerit patru trofee: două titluri, o Cupă a Regelui şi o Supercupă a Spaniei. Tehnicianul adus de la Athletic Bilbao nu a reuşit, însă, să câştige Liga Campionilor cu FC Barcelona, iar contractul său, scadent la finalul sezonului, nu a fost încă prelungit.

Afla mai multe despre: valverde 

viewscnt
Articole similare