Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB a anunţat în mod oficial plecarea lui Florinel Coman. Gigi Becali a dat, în sfârşit, marea lovitură

BREAKING NEWS | FCSB a anunţat în mod oficial plecarea lui Florinel Coman. Gigi Becali a dat, în sfârşit, marea lovitură

FCSB

Comentarii

Florinel Coman va pleca de la FCSB, a anunţat conducerea grupării roş-albastre.

Telenovela transferului lui Florinel Coman se apropie de final, anunţă Helmuth Duckadam. Într-o intervenţie la Telekom Sport, preşedintele de imagine al FCSB-ului a vorbit despre cum va arăta fotbalul după pandemia de coronavirus, declarându-se sceptic în privinţa transferurilor care se vor face în fotbalul mondial. Nu, însă, şi în cazul lui Florinel Coman.

"Cu siguranţă este un punct zero şi pentru fotbal. Nu or să mai fie atâţia bani în fotbal câţi au fost până acum. Nu vom mai vedea transferuri spectaculoase, echipe foarte, foarte puternice şi unele mai slabe. Cred că se va mai alinia această treabă.

Au fost exagerate sumele de transferuri. Mă uitam odată că Uniunea Europeană dăduse Moldovei 50 de milioane de euro ajutor şi în aceeaşi perioadă se făcuse un transfer de 300 de milioane (n.r. - aluzie, probabil, la transferul lui Neymar, de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain, pentru 222 de milioane de euro. O aberaţie totală!

Nu ştiu dacă acum e momentul să cumperi neapărat ieftin. Sumele vor scădea, clar. Nu am văzut foarte multe oferte de transfer în această perioadă. Multe sunt zvonuri", a declarat Helmuth Duckadam.

Helmuth Duckadam anunţă plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

Cu toate acestea, Duckadam este convins că transferul lui Florinel Coman, de la FCSB la Orlando City, se poate face.

"Depinde de ce ofertă vine de acolo. Dacă oferta e bună şi el este mulţumit de salariul care îl va primi, cu siguranţa va pleca. America e o ţară tentantă şi din punct de vedere fotbalistic", a anunţat Helmuth Duckadam, la Telekom Sport.

Oficialul de la FCSB este convins că transferul în MLS ar fi un pas înainte pentru Florinel Coman: "Eu spun că este fotbal dacă a jucat Pele, Beckenbauer acolo, chiar şi Cruyff, dacă nu mă înşel, David Beckham, eu cred că este fotbal. Cred că chiar un fotbal mai bun decât în România".

  • 5,4 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.de
  • 9 milioane de euro vrea Gigi Becali, pe 60% din drepturile federative ale jucătorului

Duckadam crede că Florinel Coman o poate face campioană pe FCSB înainte să plece

Helmuth Duckadam susţine sus şi tare că Liga 1 trebuie să se joace până la ultima etapă şi crede că Florinel Coman o poate face campioană pe FCSB, înaintea transferului în MLS.

"Să se joace jocurile, pentru că nu cred că... Am văzut multe păreri, să se întrerupă sau să se oprească campionatul şi să se decidă în funcţie de ce e în clasamentul actual sau din campionatul regulat. E uşor să dai asemenea declaraţii. Dar dacă vin şi or să spună ”daţi-ne fiecare echipă 500.000 de euro înapoi pentru că nu aţi jucat jocurile care trebuia să le jucaţi şi pentru care v-am plătit, nu ştiu dacă ar mai reacţiona aşa. Eu cred că campionatul trebuie să se câştige pe teren pentru că este şi o recomandare UEFA în acest sens.

Nu cred că cineva e favorită la ora actuală. Pentru că nu ştim ce se va întâmpla în următoarele săptămâni. Eu mizez foarte mult pe FCSB pentru că acolo sunt jucători tineri, dornici de a arăta că au valoare", a încheiat Duckadam.

Florinel Coman, cel mai bun sezon din carieră

2019-2020 este cel mai bun sezon din cariera lui Florinel Coman. Starul de la FCSB a marcat în actuala stagiune de două ori în Europa, de 11 ori în sezonul regular şi o dată în Cupa României. ”Mbappe de România” are nu mai puţin de 10 pase decisive în campionat, o cifră pe care nu a mai atins-o niciodată, nici în tricoul FCSB-ului, nici în cel al Viitorului Constanţa.

Actuala stagiune nu este încă terminată, dar Florinel Coman şi-a bătut deja cel mai bun sezon al carierei sale. Este vorba despre stagiunea 2018-2019, când perla lui Gigi Becali a marcat 11 goluri în campionat şi a reuşit alte 9 pase decisive.

De când a fost achiziţionat de FCSB, Florinel Coman a sărit de borna de 100 de meciuri. Are 30 de goluri şi 26 de pase decisive în tricoul roş-albaştrilor. Coman a jucat pentru FCSB de două ori mai multe meciuri decât pentru Viitorul Constanţa, dar realizările sunt şi mai importante. Are de 5 ori mai multe goluri marcate şi de patru ori mai multe pase decisive pentru coechipierii săi.

”Mbappe” se simte cel mai bine în flancul stâng, acolo de unde provin 80% din reuşite sale. Şi ca atacant Coman se descurcă bine: are 5 goluri şi 7 pase de gol în Liga 1. Cotat la 5.4 milioane de euro, fotbalistul FCSB-ului a împlinit 22 de ani şi pare pregătit să facă un salt de calitate spre fotbalul mare. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare