Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB, doi dintr-o lovitură! S-au aflat transferurile făcute de Gigi Becali: Unul dintre ei e "fenomen"

BREAKING NEWS | FCSB, doi dintr-o lovitură! S-au aflat transferurile făcute de Gigi Becali: Unul dintre ei e "fenomen"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat ce transferuri vrea să facă la FCSB pentru sezonul viitor, iar acum s-au aflat şi despre ce fotbalişti ar fi vorba.

Doar două transferuri vrea Gigi Becali să facă la FCSB, pentru sezonul viitor, a dezvăluit patronul roş-albaştrilor. Conform site-ului Spotmedia.ro, cei doi jucători la care Gigi Becali face referire ar fi de la FC Botoşani, club de la care FCSB a transferat mai mulţi jucători în ultimii ani. Este vorba despre atacantul croat Marko Dugandzic şi fundaşul central Andrei Chindriş, ambii fiind doriţi de Gigi Becali la FCSB în sezonul viitor.

Transferurile anunţate de Gigi Becali la FCSB

"Vor fi nişte întăriri la echipă după finalul campionatului, nişte jucători cu experienţă. Un atacant nu avem şi un fundaş central. Asta o să luăm. Pe alte posturi de ce să transfer? Nu mai trebuie!", a dezvăluit Gigi Becali, pentru sport.ro.

În vârstă de 21 de ani, Chindriş a fost cât pe ce să ajungă la FCSB încă din iarnă, iar atacantul croat (26 de ani) este unul dintre cei mai în formă fotbalişti din Liga 1.

Atacantul croat, descris de patronul clubului din Botoşani drept "un fenomen", a fost propus de Valeriu Iftime la FCSB încă dinaintea debutului oficial la gruparea moldavă, după evoluţiile impresionante din stagiul de pregătire din iarnă. Adus la Botoşani iarna trecută, Dugandzic a reuşit să marcheze de şapte ori în tot atâtea apariţii în Liga 1.

Dugandzic traversează cea mai prolifică perioadă a carierei. Atacantul aflat aproape de FCSB şi-a început cariera la NK Osijek şi a mai evoluat la Ternana şi Matera, în ligile inferioare din Italia.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Dugandzic a recunoscut că poate pleca de la FC Botoşani

De altfel, atacantul croat dorit de FCSB a admis, marţi seară, că viitorul său sub comanda lui Marius Croitoru la FC Botoşani este incert.

"Vreau să joc aceste şase meciuri care au rămas şi apoi voi vedea. Vrem să mergem în Europa. Vreau să joc aceste şase meciuri pentru antrenor, după cele şase meciuri poate el va pleca, poate voi pleca eu. Nimeni nu ştie deocamdată", a declarat Marko Dugandzic, la finalul meciului cu U Craiova.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare