Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB l-a vândut pe Benzar în Serie A! Ce sumă va încasa clubul lui Gigi Becali

BREAKING NEWS | FCSB l-a vândut pe Benzar în Serie A! Ce sumă va încasa clubul lui Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Romario Benzar o va părăsi pe FCSB în această vară, după ce gruparea roş-albastră s-a înţeles cu Lecce, formaţie nou-promovată în Serie A în privinţa transferului fundaşului.

Gigi Becali şi-a dat acceptul ca internaţionalul român de 27 de ani să plece în Italia pentru două milioane de euro.

Format la Academia Hagi, Benzar juca la FCSB din vara lui 2017, când roş-albaştrii plătiseră 700.000 de euro către Viitorul, în schimbul fundaşului.

Mutarea a fost confirmată şi de Gigi Becali. "L-am dat, gata! Două milioane iau pe el", a declarat Becali, citat de www.sport.ro.

Astfel, Romario Benzar va ajunge la clubul unde a evoluat şi Gică Popescu în sezonul 2001-2002.

Iese Benzar, intră Belu

FCSB şi-a acoperit deja postul de fundaş dreapta prin aducerea lui Claudiu Belu-Iordache, de la Astra. Fundaşul a venit liber de contract, iar recent declara că e pregătit să lupte cu Benzar pentru un loc de titular. De-a lungul timpului, postul de fundaş dreapta a reprezentat un "punct nevralgic" al FCSB, însă situaţia s-a reglat odată cu venirea lui Benzar.

"Eu şi Romario suntem şi prieteni, ne cunoaştem de la Timişoara şi sunt sigur că ne va ajuta pe amândoi. Este benefică această concurenţă.
Transferul la FCSB este un pas important, mai ales că nu mai am o vârstă atât de fragedă şi sunt conştient că acest pas mă poate ajuta enorm în carieră. Sunt matur acum, trebuie să dau totul şi nu mai e loc de greşeli", a declarat Claudiu Belu.


60 de meciuri a jucat Romario Benzar în tricoul FCSB, în perioada 2017-2019
15 selecţii are Benzar în naţionala României

Afla mai multe despre: benzartransfer 

viewscnt
Articole similare