Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | FCSB, lovitura secolului în Liga 1! Gigi Becali vinde un jucător pe 18 milioane de euro. Anunţul oficial

BREAKING NEWS | FCSB, lovitura secolului în Liga 1! Gigi Becali vinde un jucător pe 18 milioane de euro. Anunţul oficial

FCSB

Comentarii

Gigi Becalii este tot mai aproape să dea lovitura pe care o aşteaptă de mult timp: vânzarea unui jucător de la FCSB pe o sumă importantă.

Conform ultimelor informaţii din presa italiană, două cluburi din Serie A se bat pe transferul unui star de la FCSB. Este vorba despre Dennis Man, dorit cu insistenţă de Atalanta şi Sampdoria.

"Dennis Man este dorit în Italia. Extrema din generaţia '98, deţinută de Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB), face parte şi din echipa naţională a României şi a captat atenţia multor cluburi europene. Cluburile italiene sunt interesate de el încă de acum doi ani, dar, acum, după ce a prins mai multă experienţă, au revenit şi îl iau cu adevărat în considerare. În special, Sampdoria şi Atalanta. Pentru cei din Bergamo, însă, transferul depinde de plecarea altui jucător. De picior stâng, el joacă în ambele părţi şi poate evolua de asemenea mijlocaş ofensiv. Cerinţele celor de la Steaua (n.r. - FCSB) sunt mari în acest moment, în jur de 18 milioane de euro", notează Tutto Mercato.

Dennis Man evoluează pentru FCSB din 2016, atunci când Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pentru a-l transfera de la UTA. Până în prezent, Man a evoluat în 121 de meciuri pentru FCSB şi a reuşit 30 de goluri şi 21 de pase decisive.

De asemenea, Dennis Man a făcut pasul la echipa naţională de seniori a României şi a jucat un rol important în performanţa atinsă de reprezentativa de tineret la Europeanul din Italia şi San Marino, de anul trecut: prezenţa în semifinale.

  • 4 - patru selecţii are Man la naţionala României
  • 5 - cinci milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform Transfermarkt.de
  • 18 milioane de euro este suma cerută de Gigi Becali pentru Dennis Man

Anunţ oficial: Gigi Becali, tot mai aproape să dea lovitura mult aşteptată la FCSB

Anunţul făcut de italieni face deja înconjurul presei internaţionale şi vine să confirme dezvăluirea făcută zilele trecute de Arcadie Zaporojanu. Impresarul a susţinut că atât el, cât şi Anamaria Prodan discută cu mai multe cluburi din Serie A despre transferul lui Dennis Man.

"Discut cu echipe din Serie A pentru transferul lui Dennis Man, împreună cu Anamaria Prodan. Sunt în relaţie şi cu clubul FCSB. Din Italia este vorba despre o echipă dintre primele cinci ale Serie A, care este interesată de Dennis", a dezvăluit Arcadie Zaporojanu, potrivit Spot Media.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare