Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Final de drum pentru Ianis Hagi la Genk? Veste proastă pentru fiul "Regelui". Anunţ OFICIAL

BREAKING NEWS | Final de drum pentru Ianis Hagi la Genk? Veste proastă pentru fiul "Regelui". Anunţ OFICIAL

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) poate avea probleme la Genk, după ce belgienii au oficilizat primul transfer al iernii! Campioana l-a transferat pe norvegianul Kristian Thorstvedt (20 de ani), de la Viking FK.

Genk a făcut anunţul oficial al transferului lui Thorstvedt pe contul de Twitter: "Primul transfer al iernii, finalziat oficial! Mijlocaşul norvegian Kristian Thorstvedt a semnat un contract valabil până la jumătatea anului 2023. Bine ai venit, Kristian!", a fost anunţul belgienilor.

În sezonul trecut din campionatul norvegian, Thorstvedt a marcat de 13 ori şi a livrat trei pase de gol, din postura de mijlocaş central. Transferul lui Thorstvedt ar putea fi încă o piedică pentru Ianis Hagi, care n-a reuşit să se impună la Genk nici sub comanda celui de-al doilea antrenor din acest sezon, Hannes Wolf.

  • 1 milion de euro este cota de piaţă a lui Kristian Thorstvedt, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Hagi junior, în dificultate în Belgia!

Transferat în vara lui 2019 de la Viitorul, Ianis Hagi a strâns trei goluri şi patru pase de gol în 718 minute jucate în toate competiţiile acestui sezon la Genk. A jucat pentru belgieni şi în Liga Campionilor, în grupe, dar nu a reuşit momentan să se impună şi pare că îi va fi din ce în ce mai greu! Presa din Belgia l-a trecut pe Ianis pe lista transferurilor ratate: „A venit la Genk cu referinţe foarte bune, dar joacă tot mai puţin. A arătat doar urme de talent! Nici schimbarea antrenorului nu i-a adus creşteri în joc”, a scris recent publicaţia voetbalprimeur.be

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă pe care Transfermarkt i-o oferă lui Ianis Hagi

Afla mai multe despre: genkianis hagitransferkristian thorstvedt 

viewscnt
Articole similare