Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fiori după decesul patronului lui Leicester! Avionul omului cu banii de la Liverpool a ieşit de pe pista de aterizare

BREAKING NEWS | Fiori după decesul patronului lui Leicester! Avionul omului cu banii de la Liverpool a ieşit de pe pista de aterizare
Comentarii

Avionul privat de tip Bombardier BD-700-1A11 Global 6000, în care se aflau miliardarul Mike Gordon, unul dintre proprietarii clubului campion al Europei, FC Liverpool, şi trei membri ai echipajului, a ieşit de pe pistă la aterizarea pe Aeroportul John Lennon, informează mirror.co.uk.

Aeronava venea de la aeroportul Hanscom Field din Bedford (Massachusetts), iar incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei locale 06.00 (08.00, ora României).

Aeroportul John Lennon a fost închis, multe zboruri fiind întârziate sau anulate. Aeronavele care urmau să aterizeze la Liverpool au fost redirecţionate la Manchester.

"Pot confirma că în jurul orei 06.00 un avion privat cu patru persoane la bord - echipajul şi un pasager - a aterziat cu bine, dar a ieşit de pe pistă şi a ajuns pe iarbă. A derapat de pe pistă din motive necunsocute încă. Nu există răniţi, dar din cazua locului unde a ajuns a trebuit să închidem pista. Pasagerii sunt rugaţi să verifice programul zborurilor lor înainte de călătorie", a declarat un purtător de cuvânt al aeroportului din Liverpool.

Omul de afaceri american nu a păţit nimic: "Mike este foarte bine. Nu au fost răniţi şi vrea să-şi exprime aprecierea extraordinarului staff al Aeroportului John Lennon şi serviciilor de urgenţă pentru modul în care au acţionat la acest incident, făcâdu-l o experienţă fără urmări", a afirmat un apropiat al lui Gordon.

Mike Gordon este al doilea acţionar al Fenway Sports Group, societatea care deţine cluburile FC Liverpool şi Boston Red Sox. El are aproximativ 12 la sută din acţiuni şi numai John Henry deţine mai multe ca el, aproximativ 40 la sută.

Însă Gordon este cel care se ocupă de clubul englez, împreună cu preşedintele executiv Peter Moore.

Afla mai multe despre: mike gordonliverpoolaccident aviatic,  

viewscnt
Articole similare