Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Florentino Perez l-a sunat de urgenţă pe Zinedine Zidane, după umilinţa istorică din UCL. Răspunsul francezului

BREAKING NEWS | Florentino Perez l-a sunat de urgenţă pe Zinedine Zidane, după umilinţa istorică din UCL. Răspunsul francezului

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid l-a contactat pe fostul antrenor al echipei, Zinedine Zidane, după eliminarea din Liga Campionilor, anunţă presa spaniolă.

Real Madrid a trăit o umilinţă istorică marţi seară, fiind învinsă de Ajax Amsterdam chiar pe Santiago Bernabeu, cu scorul de 4-1, şi eliminată încă din optimile competiţiei pe care a câştigat-o în ultimele trei sezoane.

La finalul meciului, preşedintele grupării "Blanco", Florentino Perez, a convocat o şedinţă de urgenţă, în miez de noapte, în care s-a discutat despre viitorul antrenor al Realului. După trei înfrângeri într-o săptămână, dintre care două în faţa marii rivale FC Barcelona, Santiago Solari nu mai are nicio şansă de a continua pe banca echipei Real Madrid. Asta deşi tehnicianul argentinian mai are contract cu galacticii până în 2021.

Florentino Perez şi-ar fi dorit să renunţe la Solari încă de acum şi l-a sunat pe Zinedine Zidane, după şedinţa din noaptea de marţi spre miercuri, anunţă La Sexta. În mod surprinzător, antrenorul francez, care a cucerit trei Ligi ale Campionilor la rând alături de Real Madrid, nu i-a spus "nu" preşedintelui Realului, însă a cerut răgaz până la finalul sezonului, susţin jurnaliştii spanioli. Perez i-ar fi transmis lui Zidane că dacă va accepta să revină pe Bernabeu, ar urma să aibă la dispoziţie un buget nelimitat de transferuri.

La Sexta mai susţine că, în cazul în care Zidane va refuza să revină pe Santiago Bernabeu, Florentino Perez va apela cel mai probabil la un alt fost antrenor al Realului. Este vorba despre portughezul Jose Mourinho, liber de contract după despărţirea de Manchester United, care ar urma să devină principalul favorit la înlocuirea lui Solari.

În vârstă de 46 de ani, Zidane a plecat de la Real Madrid la 31 mai 2018, la finalul sezonului trecut, la cinci zile după ce câştigase Liga Campionilor pentru a treia oară la rând. De atunci, francezul nu a mai antrenat o altă echipă.

Câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Ligii Campionilor, Real Madrid, a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (2-0), de Ajax Amsterdam, în manşa a doua a optimilor de finală ale Ligii Campionilor. Echipa cu 13 trofee în palmares părăseşte competiţia şi după ce s-a impus în tur, la Amsterdam, cu 2-1.

 

 

 

Afla mai multe despre: zidane 

viewscnt
Articole similare