Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Florian Walter a decedat. Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral

BREAKING NEWS | Florian Walter a decedat. Omul de afaceri suferise joi un atac cerebral

Fotbal intern

Comentarii

Florian Walter a suferit un atac cerebral şi medicii au făcut eforturi serioase pentru a-l salva. Din nefericire, nu au avut succes.

UPDATE | Din păcate, Florian Walter a trecut în nefiinţă. Omul de afaceri suferise joi cea mai severă formă de atac cerebral şi medicii i-au dat încă de atunci puţine şanse de supravieţuire. Iniţial, Walter a fost internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, dar apoi a fost transferat la Spitalul Floreasca, unde a suferit o intervenţie chirurgicală. Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul a fost ţinut sub observaţia medicului Şerban Brădişteanu, însă medicii nu au mai avut ce face.

Citeşte şi:


UPDATE | Florian Walter a fost operat azi noapte la Spitalul Floreasca din Bucureşti, iar în acest moment se află sub observaţia doctorului Şerban Brădişteanu.


Fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul a suferit un atac cerebral şi medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire, scrie ProSport. Florian Walter a ajuns joi seara în stare foarte gravă la Spitalul Universitar din Bucureşti şi se află în aceste momente la terapie intensivă, unde medicii fac eforturi intense pentru a-i salva viaţa.

Sursa citată scrie că Florian Walter a suferit cea mai severă formă de atac cerebral şi o intervenţie chirurgicală ar fi mult prea riscantă. Medicii încearcă să-l stabilizeze, dar sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire.

Florian Walter se confrunta de mai multă vreme cu probleme de sănătate destul de grave.

Afla mai multe despre: florian walter 

viewscnt
Articole similare