Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Florin Andone schimbă din nou echipa! Atacantul pleacă de la Galatasaray şi merge într-un SUPER campionat

BREAKING NEWS | Florin Andone schimbă din nou echipa! Atacantul pleacă de la Galatasaray şi merge într-un SUPER campionat
Comentarii

Clubul Galatasaray a decis să nu activeze opţiunea de transfer definitiv în cazul lui Florin Andone, anunţă presa turcă.

Potrivit ziarelor din Turcia, antrenorul formaţiei Galatasaray, Fatih Terim, nu vrea să îl păstreze pe atacantul român la echipă şi i-a găsit deja înloocuitor. Este vorba despre atacantul camerunez Mbaye Diagne, care va reveni la Galatasaray la finalul sezonului, după ce îi va expira împrumutul la Club Brugge.

"Fatih Terim vrea să îl aducă pe Diagne în locul lui Florin Andone, al cărui împrumut urmează să expire în vară. Diagne a fost transferat sezonul trecut de la Kasimpaşa, pentru 13 milioane de euro, şi mai are contract până în 2023", scrie Gazete Demokrat.

Florin Andone schimbă din nou echipa şi revine în Premier League

Prin urmare, Florin Andone va schimba din nou echipa, în vară urmând să revină la Brighton. Două goluri în opt apariţii a reuşit atacantul român pentru echipa din Istanbul, în această ediţie a Superligii Turciei.

În vârstă de 26 de ani, Florin Andone mai are contract cu Brighton până în 2023. Transferat în vara anului 2018, de la Deportivo La Coruna, românul a marcat şase goluri în 30 de meciuri pentru Brighton. De-a lungul carierei sale, Florin Andone a mai evoluat la Cordoba şi Atletio Baleares.

  • 6 milioane de euro este cota lui Florin Andone, conform Transfermarkt.de
  • 25 de selecţii şi două goluri are Florin Andone la echipa naţională a României

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe