Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Florin Tănase pleacă de la FCSB! Gigi Becali a anunţat: care e preţul şi când se produce despărţirea

BREAKING NEWS | Florin Tănase pleacă de la FCSB! Gigi Becali a anunţat: care e preţul şi când se produce despărţirea

FCSB

Comentarii

Florin Tănase (26 de ani), căpitanul FCSB, va pleca de la echipă la vară. Gigi Becali a anunţat că e gata să se despartă de golgheterul Ligii 1.

Florin Tănase pleacă de la FCSB! Preţul stabilit de Becali şi când se produce despărţirea

Tănase mai are contract cu FCSB până în vara lui 2022 şi face, probabil, cel mai bun sezon al carierei. Decarul FCSB a marcat 24 de goluri în acest sezon şi e golgheterul Ligii 1, iar Gigi Becali e sigur că va putea obţine cinci milioane de euro în schimbul său. Preţul e stabilit, dar Florin Tănase va pleca numai după ce echipa roş-albastră va termina campania din preliminariile europene.

Plecarea lui Tănase e şi motivul pentru care Becali vrea să cumpere atacant la vară, deoarece are de gând să-i schimbe poziţia în teren până la plecare, iar apoi pentru a fi acoperit postul.

„O să iau sigur un atacant la vară, cum v-am spus, pentru că vreau să-l fac pe Tănase inter în campania europeană. Ulterior, probabil că va pleca. Cred că dă oricine pe el acum 5 milioane de euro. Iar eu zic că mai dă 5 goluri până la final, 2 cu Sepsi, 2 cu Craiova, 1 cu CFR”, a declarat Becali pentru gsp.ro.

Florin Tănase a marcat 24 de goluri în toate competiţiile acestui sezon la FCSB, în 34 de meciuri, iar în cont mai are şi şase pase de gol.

  • 4 - patru milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becaliflorin tanaseplecareliga 1ofertapret 

viewscnt
Articole similare