Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fostul fotbalist de la CFR Cluj şi FCSB, dat în urmărire de INTERPOL! Fapta gravă pentru care e cercetat FOTO

BREAKING NEWS | Fostul fotbalist de la CFR Cluj şi FCSB, dat în urmărire de INTERPOL! Fapta gravă pentru care e cercetat FOTOgalerie foto

FCSB

Comentarii

Cariera lui Sulley Muniru riscă să se prăbuşească, la doar 28 de ani. Fostul mijlocaş de la CFR Cluj şi FCSB a părăsit Europa, anul trecut, iar acum e dat în urmărire de INTERPOL, întrucât e suspectat într-un caz de trucare de meciuri.

Cariera lui Sulley Muniru a luat-o la vale. După ani de zile în care a jucat în campionatele importante din Europa, ghanezul a revenit în ţara natală, în 2020, iar acum a ajuns sub lupa autorităţilor, fiind acuzat de o faptă gravă. 

Fostul fotbalist de la CFR Cluj şi FCSB, Sulley Muniru, acuzat de trucare de meciuri

Presa din Ghana anunţă că INTERPOL l-a dat în urmărire pe mijlocaşul Sulley Muniru, anunţă Footballghana.com. Autorităţile au făcut public faptul că fotbalistul trecut şi prin România face parte dintr-o anchetă privind meciuri trucate. 

INTERPOL a cerut deja autorităţilor locale din Ghana să ofere sprijin în privinţa istoricului călătoriilor lui Sulley Muniru, între octombrie - noiembrie 2020. 

Recent, fotbalistul s-a despărţit de clubul ghanez Asante Kotoko SC. Acesta a fost lăsat liber de contract, deşi a petrecut mai puţin de trei luni la echipa cu care a semnat în noiembrie 2020. 

De-a lungul carierei, mijlocaşul a mai jucat la: Liberty Professionals FC, CFR Cluj, FCSB, Tondela, Malatyaspor, Dinamo Minsk şi Tambov. 

Sulley Muniru a plecat de la FCSB după o presupusă bătaie cu Florin Tănase

Până în 2013, Sulley Muniru jucase doar în Ghana, iar CFR Cluj l-a adus în Europa. Pentru actuala campioană a României a evoluat în 56 de partide şi a fost un jucător important. 

Mijlocaşul l-a impresionat pe Gigi Becali, care a plătit 500.000 de euro pentru a-l aduce la FCSB. Deşi a fost un fotbalist util doi ani, timp în care a evoluat în 61 de partide, ghanezul a plecat liber de contract de la FCSB. 

În aprilie 2017, Sulley Muniru şi Florin Tănase s-au certat la un antrenament, iar totul ar fi degenerat după mai multe cuvinte dure între cei doi. Mijlocaşu şi atacantul ar fi ajuns şi la un conflict fizic. La următorul meci, Muniru a fost scos din lot, iar la o scurtă perioadă a plecat de la FCSB. 

 

Afla mai multe despre: sulley munirufcsbcfr clujinterpolsulley muniru dat in urmarire 

viewscnt
Articole similare