Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Fotbalistul a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, iar acum se află într-o situaţie incredibilă!

BREAKING NEWS | Fotbalistul a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, iar acum se află într-o situaţie incredibilă!galerie foto

FCSB

Comentarii

Bozhidar Chorbadzhiyski a fost îndepărtat de la FCSB de Gigi Becali, iar acum va fi pus pe liber şi de CSKA Sofia. Ar putea ajunge la rivala de moarte, Levski Sofia, scrie presa de peste Dunăre.

Împrumutat pentru şase luni la FCSB, Bozhidar Chorbadzhiyski nu a reuşit să se impună în România. Masivul apărător central de 1.94 metri a jucat doar patru meciuri pentru actuala vicecampioană a României şi s-a întors la CSKA Sofia, formaţie unde adunase nu mai puţin de 8 sezoane.

Fotbalistul a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, iar acum se află într-o situaţie incredibilă!

Doar că lucrurile nu au mers tocmai bine pentru fundaşul cu 9 selecţii în echipa reprezentativă a Bulgariei.

Bozhidar nu a jucat niciun meci de la revenirea în Bulgaria, iar presa din ţara sa natală anunţă că jucătorul va fi acum pus pe liber de CSKA. Cel puţin doi jucători vor pleca de la gruparea sofiotă în perioada următoare, iar Gong.bg scrie că Bozhidar Chorbadzhiyski şi Tomi Juric sunt cei doi fotbalişti la care formaţia alb-roşie va renunţa fără pretenţii financiare.

"Militarii" sunt dispuşi să renunţe şi la Jefferson şi Evandro, doi dintre jucătorii care au o cotă bună în acest moment. Tot presa din Bulgaria scrie că situaţia ciudată în care se află Bozhidar Chorbadzhiyski, ar putea deveni şi mai ciudată. El ar putea ajunge la o mare rivală a lui CSKA Sofia, Levski, echipă care îşi caută cel puţin un apărător central.

O altă variantă pentru Bozhidar Chorbadzhiyski este FC Ufa, echipă la care joacă şi Ionuţ Nedelcearu, dar şi Cătălin Carp, fost jucător la FCSB. Fundaşul de 24 de ani a fost transferat în vara trecută de FCSB, de la ŢSKA Sofia, într-o perioadă în care echipa lui Gigi Becali avea mari probleme în apărare.

Bozhidar Chorbadzhiyski a fost luat sub formă de împrumut, dar FCSB avea opţiune pentru transferul definitiv. Însă Chorbadzhiyski a fost criticat chiar de la primul meci şi n-a primit prea mult şanse.

În total, Chorbadzhiyski a avut doar patru apariţii la FCSB şi Gigi Becali i-a transmis în iarnă că trebuie să se întoarcă la ŢSKA Sofia, deşi fundaşul era împrumutat până în vară.

Afla mai multe despre: gigi becalibozhidar chorbadzhiyski 

viewscnt
Articole similare