Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gabi Torje vine la Bucureşti. În scurt timp semnează cu Dinamo

BREAKING NEWS | Gabi Torje vine la Bucureşti. În scurt timp semnează cu Dinamo
Comentarii

Gabriel Torje (31 de ani) va semna cu Dinamo Bucureşti şi va bifa a treia perioadă în tricoul "câinilor". El vine din postura de jucător liber de contract.

Gabi Torje semnează cu Dinamo Bucureşti

Dinamo Bucureşti continuă să se întărească, după ce a scăpat de interdicţia la transferuri. Joi, cu echipa din "Ştefan cel Mare" au semnat Constantin Nica şi Răzvan Popa, iar conducerea a promis că şi alţi jucători vor mai semna. 

Sursele Telekom Sport susţin că următorul fotbalist înregimentat e Gabriel Torje. Jucătorul ofensiv vine, joi seara, de la Timişoara spre Bucureşti, iar vineri va semna cu Dinamo Bucureşti. 

Pe lista de transferuri se află şi Costel Pantilimon, liber de contract, dar şi un fost portar de la Astra Giurgiu. 

Ajuns în 2008 la Bucureşti, fostul internaţional român a petrecut trei ani la formaţia ”roş-albă”, înainte de a pleca în Italia. ”Câinii”, care l-au achiziţionat de la Timişoara pentru două milioane de euro, l-au dat mai departe, la Udinese, cu cinci milioane de euro, iar Torje era una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc.

Însă, acesta nu a reuşit să confirme în Serie A, iar astfel a început voiajul său prin Europa. După plecarea din Italia, aripa dreaptă a mai jucat în Spania, Turcia, Rusia şi Grecia, pe lângă scurtul împrumut înapoi în Ştefan cel Mare, şi a reprezenatat zece echipe diferite.

Un tânăr de perspectivă cândva, care era să prindă Campionatul European din 2008 cu naţionala, fostul ”tricolor” mai este cotat la doar 350.000 de euro de transfermarkt.

Afla mai multe despre: gabi torjedinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare