Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | George Copos, din nou aproape de "farmecul Giuleştiului"! Decizie total surprinzătoare luată de fostul patron al vişiniilor: "E primul pas spre Rapid!"

BREAKING NEWS | George Copos, din nou aproape de "farmecul Giuleştiului"! Decizie total surprinzătoare luată de fostul patron al vişiniilor: "E primul pas spre Rapid!"

Fotbal intern

Comentarii

Jucătorii şi componenţii staff-ului tehnic şi administrativ ai formaţiei FC Rapid Bucureşti au fost premiaţi de Primăria Sectorului 1, iar la eveniment şi-a făcut apariţia în mod surprinzător şi fostul patron al grupării din Giuleşti, George Copos.

Afaceristul nu a făcut simplu act de prezenţă, deşi a stat retras în timpul ceremoniei.

Acesta a decis să lase în adminstrarea Primăriei Sectorului 1 baza  Pro Rapid, iar echipa vişinie se va putea pregăti în această locaţie după ce va fi pusă la punct. O mutare catalogată de primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, drept un "prim pas făcut spre Rapid" de George Copos.

"O să ajungă la Primăria Sectorului 1 acea bază. În acest moment se face cadastrul, pentru că atunci când noi o vom primi în administrare, va trebui să o primim cu cadastrul existent. Sper să putem investi în ea şi să o punem la dispoziţia dumneavoastră şi a copiilor din Sectorul 1 care doresc să facă un sport de performanţă.

Îi mulţumesc pe această cale unuia dintre colaboratorii mai vechi ai Rapidului, sau sponsor sau patron. În momentul de faţă este primul pas pe care îl face către Rapid. Îţi mulţumesc George Copos că începi să vii şi să te implici la Rapid"
, a declarat primarul Dan Tudorache în cadrul evenimentului.

De asemenea, Dan Tudorache şi-a reîntărit susţinerea pentru echipa din Giuleşti, precizând că "nu va avea linişte" până nu va vedea din nou Rapidul în Liga 1.

George Copos nu a dorit să comenteze subiectul.

 

Afla mai multe despre: george coposrapidgiulestisector 1,  

viewscnt
Articole similare