Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Decizia UEFA după ce FCSB a trimis o nouă listă pentru meciul cu Slovan Liberec. Cine sunt jucătorii trecuţi pe listă

BREAKING NEWS | Decizia UEFA după ce FCSB a trimis o nouă listă pentru meciul cu Slovan Liberec. Cine sunt jucătorii trecuţi pe listă

FCSB

Comentarii

UEFA a fost de acord cu ultima listă trimisă de FCSB, pe care a trecut doar jucătorii care pot evolua în această partidă. Pe listă apar şi cele trei transferuri făcute de Gigi Becali în ultimele 24 de ore, Gabi Enache, Goran Karanovic şi David Caiado. FCSB - Slovan Liberec se joacă astăzi, de la 20:30 şi va fi live text pe telekomsport.ro.

UPDATE 15:31 Cei de la Slovan Liberec susţin că au fost informaţi de FCSB că UEFA a fost de acord cu noua listă depusă pentru acest meci. Echipa lui Gigi Becali a trecut jucătorii valizi pe noua listă, inclusiv transferurile făcute în ultimele 24 de ore: Gabi Enache, Goran Karanovic şi David Caiado.

”Avem ştiri proaspete pentru voi, pur şi simplu nu ştim dacă sunt bune sau rele. Clubul gazdă tocmai ne-a informat că UEFA a aprobat o nouă listă cu jucători pentru meciul de astăzi”, au transmis cei de la Slovan Liberec.

Lista cu jucătorii aprobată de UEFA.

  • Portari: Cătălin Straton, Mihai Udrea
  • Fundasi: Gabriel Enache, Ionuţ Pantîru, Marian Botezatu, Ştefan Cană, Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea
  • Mijlocaşi: Gabriel Simion, Ovidiu Perianu, Adrian Şut, David Caiado, Ovidiu Horsia, Robert Ion, Octavian Popescu, Laurenţiu Ardelean
  • Atacanţi: Adi Petre, Goran Karanovic

UPDATE 11:18: Lista completă a celor de la FCSB care au ieşit pozitiv la ultimul test. De remarcat că Toni Petrea şi Marius Popa au ieşit din nou pozitiv, deşi la penultimul test au ieşit negativ:

  • Dennis Man
  • Florin Tănase
  • Toni Petrea, antrenor principal (ieşise negativ la penultimul test)
  • Marius Popa, antrenor cu portarii (ieşise negativ la penultimul test)
  • Bogdan Argeş Vintilă

Cine sunt cei 15 jucători de la FCSB infectaţi cu coronavirus:

Alexandru Buziuc – atacant
Ovidiu Popescu – mijlocaş
Andrei Miron – fundaş central
Olimpiu Moruţan – mijlocaş
Florin Tănase - mijlocaş
Andrei Vlad – portar
Marius Briceag – fundaş
Darius Olaru – mijlocaş
Andrei Pandele – mijlocaş
Vali Creţu – fundaş
Dennis Man - mijlocaş
Iulian Cristea – fundaş central
Ionuţ Vînă – mijocaş
Florinel Coman – mijlocaş
Sergiu Buş – atacant


FCSB are un adevărat focar de COVID-19 la echipă, iar Dennis Man n-a scăpat nici el de Coronavirus. ProSport scrie că atacantul echipei lui Gigi Becali (62 de ani) a fost şi el infectat cu virusul Sars-CoV-2 şi se alătură, astfel, listei de jucători indisponibili pentru partida cu Slovan Liberec. Vestea este cu atât mai prea pentru FCSB, cu cât nu mai puţin de alţi 13 fotbalişti sunt indisponibili din cauza infectării cu Coronavirus.

Sursa citată notează faptul că Man a aflat că are COVID-19 miercuri, 23 septembrie, la rândul de teste efectuat la cererea UEFA.  Iniţial, Dennis Man ieşise negativ la testele de marţi făcute de gruparea roş-albastră.

Astfel, partia FCSB - Slovan Liberec, care este programată să se dispute joi, de la ora 20:30, la Giurgiu, are şanse mici să se mai joace.

Afla mai multe despre: dennis mancovid-19fcsb 

viewscnt
Articole similare