Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gică Hagi a anunţat numele noului selecţioner al echipei naţionale

BREAKING NEWS | Gică Hagi a anunţat numele noului selecţioner al echipei naţionale

Echipa națională

Comentarii

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al Viitorului, a anunţat numele noului selecţioner al echipei naţionale.

"Regele" a mărturisit că rămâne concentrat asupra proiectului de la clubul său, deşi se numără printre posibilii înlocuitori ai lui Cosmin Contra la echipa naţională.

"Deocamdată sunt aici, nu pot să mă gândesc la ce vor unii sau alţii. Eu sunt la Viitorul, îmi fac treaba, învăţ în fiecare zi, ştiu că sunt mai bun în fiecare zi, sunt deschis să învăţ. O dată şi o dată o să vină.

Am zis că îmi doresc o echipă puternică, să câştig, şi o echipă naţională tot la fel. Sunt ultimele dorinţe. Dar doar cu un proiect care să fie câştigător. Adică să construiesc ceva care să fie învingător", a declarat Gică Hagi.

Hagi crede că Mirel Rădoi va fi noul selecţioner al echipei naţionale

Gică Hagi este aproape sigur că locul lui Cosmin Contra pe banca echipei naţionale va fi luat de actualul selecţioner al reprezentativei U21, Mirel Rădoi, cu toate că admite că Mircea Lucescu ar fi la rândul său potrivit.

"Acum eu zic că echipa naţională are antrenor, aşa cred eu. Cred că Mirel va fi. Aşa, ca opinie a mea, şi Mircea Lucescu ar fi ceva de nivel foarte înalt. Dar nu vreau să fac eu speculaţii. Mirel, cred că el e antrenorul. Eu i-aş zice să o facă, chiar dacă e acel risc. Totdeauna, cum şi eu am avut acea perioadă când am acceptat... Dar câteodată, ca să câştigi, trebuie să şi rişti", a mai spus Gică Hagi.

Islanda - România, în play-off-ul Ligii Naţiunilor

Cel mai mare fotbalist român s-a referit şi la barajul cu Islanda.

"Altă perioadă, altă echipă (n.r. - Islanda)... Va fi greu. Plecăm cu un dezavantaj, că jucăm afară. Iar avantajul e că vine un nou an, altă energie, altă gândire, alţi jucători probabil, mult mai motivaţi, mult mai entuziaşti, mult mai pregătiţi probabil.

Eu personal sunt dezamăgit că echipa României nu mai ştie să atace. Nu am văzut acest lucru în ultimele două meciuri, unde trebuia să atacăm, unde trebuia să facem lucrurile. Nu am putut să o facem. Chiar dacă întâlneam adversari buni, dar... cred că aici e cheia succesului în viitor. Când ai nevoie să produci rezultat şi să câştigi, trebuie să ştii să ataci şi să marchezi gol", a încheiat Gică Hagi.

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro-2020.

Tragerea la sorţi a fost efectuată de fostul international grec Angelos Charisteas, campion european în 2004.

Semifinalele Ligii Naţiunilor se dispută la 26 martie 2020, iar finalele la 31 martie 2020. Aceste întâlniri stabilesc ultimele patru participante la turneul final al Campionatului european de fotbal, la care şi Bucureştiul găzduieşte meciuri.

România a ratat calificarea la turneul final din preliminarii, după ce a ocupat locul 4 în Grupa F, în urma Spaniei, Suediei, formaţii care au acces la Euro-2020, şi Norvegiei.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare