Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gică Hagi, ofertat de o echipă din grupele Europa League! E fabulos unde poate antrena. Lovitura aşteptată după mulţi ani

BREAKING NEWS | Gică Hagi, ofertat de o echipă din grupele Europa League! E fabulos unde poate antrena. Lovitura aşteptată după mulţi ani

Superliga

Comentarii

Gică Hagi ar putea reveni pe banca tehnică a unei echipe, la doar câteva luni după ce a făcut pasul în spate la Viitorul. "Regele" ar fi dorit ca antrenor la o echipă care a evoluat în grupele Europa League. Conform informaţiilor apărute, o variantă ar putea fi chiar Celtic, rivala lui Rangers, club pentru care joacă fiul său, Ianis Hagi.

În august 2020, Gică Hagi a luat decizia de a lua o pauză la Viitorul. Atunci, "Regele" a renunţat la postul de antrenor la clubul pe care l-a fondat şi l-a lăsat pe preşedintele Gică Popescu să ia deciziile importante în cadrul clubului. Din acel moment, Viitorul l-a schimbat pe Ruben Barrera şi l-a numit pe Mircea Rednic. Iar "Puriul" poate sta liniştit. Gică Hagi ar fi dorit de o echipă din grupele Europa League, fiind marea provocare a carierei de antrenor a lui Gică Hagi.

Visul lui Gică Hagi devine realitate după mulţi ani? "Regele", dorit de o echipă de Europa League

Imediat după ce s-a retras de pe banca Viitorului, Gică Hagi a primit o ofertă din partea unul club din Serie B, pentru a deveni antrenor. Însă, fostul decar al naţionalei României a refuzat. Patronul Viitorului a afirmat în mai multe rânduri că-şi doreşte să preia un club puternic, care să-i ofere un proiect bun, pentru a se lupta la titlu şi pentru pătrunderea în competiţiile europene. 

Iar lovitura aşteptată de aproape un deceniu, după ce a antrenat-o pe Galatasaray între 2010-2011, e aproape. Gică Hagi ar fi primit o ofertă din partea unui club din grupele Europa League, notează Playsport.ro

Negocierile ar fi fost demarate încă din ultimele zile ale anului trecut, iar persoane din jurul lui Gică Hagi ar fi susţinut că "Regele" ar fi pregătit să accepte, în perioada imediat următoare. În cazul în care va accepta, fostul internaţional român îl va lăsa pe Gică Popescu să se ocupe în totalitate de Viitorul. 

"Dacă nu vom creşte, eu n-o să mai fiu pe bancă! Dacă proiectul tehnic al Viitorului va fi de nivel mare, atunci mă întorc. Dacă Mircea Rednic face treaba bine, merg cu el şi eu îmi văd de ale mele", susţinea, recent, Gică Hagi. 

Celtic, posibila destinaţie a lui Gică Hagi?

Sursa citată susţine că plecarea lui Gică Hagi în Scoţia nu este întâmplătoare. Patronul Viitorului s-a dus în Glasgow pentru a-i fi alături lui Ianis Hagi, fiul său, care evoluează pentru Rangers. Totuşi, Playsport.ro notează că cei doi ar putea deveni rivali în acest sezon.

Gică Hagi ar fi în tratative cu Celtic, acolo unde Neil Lennon este aproape de plecarea de la echipă, după ce a fost eliminat din Europa League şi a pierdut contactul cu liderul din Scoţia, Rangers. Conform informaţiilor sursei citate, Celtic l-ar dori insistent pe Gică Hagi. De asemenea, fostul decar al naţionalei ar mai fi primit propuneri de a antrena în Turcia şi Spania. 

În acest sezon, Celtic a încheiat pe locul al patrulea în grupa H din Europa League, din care au mai făcut parte AC Milan, Lille şi Sparta Praga. 

Ca antrenor, Gică Hagi a cucerit trei trofee cu Viitorul, titlul, Cupa României şi Supercupa României, şi unul cu Galatasaray, Cupa Turciei. De-a lungul carierei, Gică Hagi le-a antrenat pe: Bursaspor, Galatasaray, Poli Timişoara, FCSB, Viitorul şi naţionala României. 

 
 

Afla mai multe despre: gica hagigica hagi celticianis hagigica hagi ianis hagi scotiagica hagi antrenorgica hagi antrenor europa leagueviitorulgica hagi viitorul 

viewscnt
Articole similare