Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gicu Grozav a semnat cu noua sa echipă! Atacantul dat afară de Dinamo se va bate pentru salvarea de la retrogradare

BREAKING NEWS | Gicu Grozav a semnat cu noua sa echipă! Atacantul dat afară de Dinamo se va bate pentru salvarea de la retrogradare
Comentarii

Atacantul Gheorghe Grozav, ultima oară la Dinamo, a semnat un contract cu echipa Kisvarda, care ocupă locul 11 din 12 în prima ligă din Ungaria.

Grozav s-a înţeles pe un an şi jumătate cu noua sa echipă şi va avea ca prim obiectiv salvarea de la retrogradare. După 18 etape, Kisvarda se află pe 11 în campionatul Ungariei, una dintre cele două poziţii retrogradabile, cu 16 puncte, la un avans de şapte puncte de ultima clasată şi la un punct de DVTK, a zecea clasată.

La Kisvarda mai joacă trei români. Este vorba despre Mihai Mincă, Cornel Ene şi Sergiu Negruţ, care au evoluat în trecut la CFR Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Gicu Grozav a rămas fără echipă în noiembrie anul trecut, după doar o lună petrecută la Dinamo, timp în care a jucat patru meciuri. Grozav a intrat dizgraţiile oficialilor clubului după meciul de la Miercurea Ciuc, după ce a ratat la loviturile de departajare, iar echipa din Ştefan cel Mare a părăsit competiţia.

De-a lungul carierei sale, Grozav a mai jucat la Unirea Alba Iulia, U Cluj, Standard Liege, Petrolul, Terek Groznîi, Karabukspor şi Bursaspor.

25 de selecţii şi cinci goluri are Grozav la echipa naţională

700.000 de euro este cota atacantului

Afla mai multe despre: grozavtransfer 

viewscnt
Articole similare