Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS! Gicu Grozav, OUT de la Dinamo! Cum a fost atacat de Rednic după ce a ratat penalty-ul decisiv

BREAKING NEWS! Gicu Grozav, OUT de la Dinamo! Cum a fost atacat de Rednic după ce a ratat penalty-ul decisiv
Comentarii

Gicu Grozav şi-a reziliat contractul cu Dinamo, la doar o lună după ce semnase cu gruparea roş-albă.

Atacantul a cerut ruperea înţelegerii în această dimineaţă, după evenimentele de la Miercurea Ciuc, unde roş-albii au fost emininaţi din Cupa României de Csikszereda, formaţie din Liga a 3-a. După 2-2 în timp regulamentar, partida a mers în prelungiri, unde ambele formaţii au mai înscris câte un gol, iar calificarea a fost decisă la penalty-uri.

Jucătorul de 28 de ani a fost unul dintre cei care au ratat la loviturile de departajare, fiind criticat dur de Mircea Rednic la final, după ce a decis să execute cu o "panenka". Dacă Grozav ar fi transformat acel penalty, Dinamo ar fi câştigat meciul.



Gicu Grozav revenise la Dinamo în urmă cu doar o lună, la insistenţele lui Claudiu Niculescu, tehnician care însă a fost demis însă la scurt timp, pe 13 octombrie, fiind înlocuit cu Rednic.

Ce declara Mircea Rednic după meci, despre Gicu Grozav: "Tu nu eşti în stare să o bagi singur în poartă şi dai ”pijnetă”. Adică asta e... Nu ştiu... Lipsă de respect. Dinamo ţi-a întins o mână. Nu se poate să ai atitudinea asta. În joc oricum nu a intrat foarte bine, dar nu poţi să baţi.

(n.r. întrebat dacă este dezamăgit de Grozav) Normal. Numai eu... Sper să fie şi el dezamăgit. El se joacă. Cu mine nu se joacă nimeni. Păcat că suferim mulţi din echipă, de lângă echipă, care punem mult suflet şi suntem luaţi la mişto. Dar eu niciodată nu permit acest lucru!
"

Atacantul echipei Dinamo, Mihai Neicuţescu (20 de ani), l-a mustrat şi el pe mult mai experimentatul său coleg Gicu Grozav pentru că a ratat penalty-ul care le putea aduce "câinilor" calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.  "Noi ne-am făcut-o cu mâna noastră, noi am ajuns aici. Când am avut meciul în mână, la 3-2, trebuia să ţinem de minge, nu trebuia să avem emoţii atunci. S-a ratat mult, ne-am bătut joc de aceste penalty-uri. Ar fi trebuit ca de la Gicu Grozav să se termine seria de penalty-uri", a declarat Mihai Neicuţescu, la Telekom Sport.

8 este numărul cluburilor din cariera lui Grozav. Născut la Alba Iulia, într-o familie de dinamovişti, Grozav a jucat pentru Unirea Alba Iulia, Standard Liege, Universitatea Cluj, Petrolul Ploieşti, Terek Groznyi, Dinamo Bucureşti, Karabükspor şi Bursaspor. 

Afla mai multe despre: dinamogrozavdemisiescandal 

viewscnt
Articole similare