Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gicu Grozav şi-a găsit echipă! TRANSFER neaşteptat la 29 de ani

BREAKING NEWS | Gicu Grozav şi-a găsit echipă! TRANSFER neaşteptat la 29 de ani

Fotbal

Comentarii

Formaţia de primă ligă din Ungaria, Kisvarda, se află pe locul şapte în campionat, cu 20 de puncte, şi 18 goluri marcate, după 16 runde. Românul Gheorghe Grozav a marcat de şapte ori, a oferit patru pase de gol, plus numeroase faze care i-au demonstrat clasa superioară.

Evoluţiile sale foarte bune nu aveau cum să fie trecute uşor cu vederea. Ajuns la 29 de ani, atacantul a fost trecut în fruntea listei campioanei Ungariei, Ferencvaros, mai ales că înţelegerea românului cu Kisvarda va expira la finalul acestei veri.

Oficialii celor de la Kisvarda s-au resemnat la gândul că îl vor pierde pe internaţionalul român, şi că nu dispun de forţa financiar de a-l convinge pe jucătorul născut la Alba să semneze prelungirea. Cu toate acestea, aceştia şi-ar dori să nu-l piardă gratis pe jucător, aşa că aşteaptă o ofertă mulţumitoare atât pentru club, cât şi pentru jucător. 

"Există multe posibilitatăţi unde ar putea pleca, dar nu am primit nici un telefon concret, aşa că deocamdată va rămâne", a declarat directorul sportiv al echipei, Attila Reversz.

Afla mai multe despre: fotbalgrozavungariakisvarda 

viewscnt
Articole similare