Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat oficial plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Da, tată, da, acolo se duce!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat oficial plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Da, tată, da, acolo se duce!"

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat înaintea meciului cu FC Botoşani că Dennis Man urmează să plece de la actuala vicecampioană a Ligii 1.

Gigi Becali a mers pe stadion la FCSB - FC Botoşani, iar înaintea jocului a oferit câteva declaraţii. Patronul de la FCSB a comentat afirmaţiile lui Mirel Rădoi, care a spus recent că Florin Tănase, Florinel Coman, Dennis Man şi Olimpiu Moruţan trebuie să plece de la echipă ca să îşi găsească motivaţia.

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Dennis Man de la FCSB: "Da, tată, în Europa, da!"

"Mirel ştie nişte lucruri pe care nu le pot spune nici eu. Îl mai întreabă şi pe el de jucători din străinătate, el e genul de om care-şi face meseria cu demnitate. Nu vrea să vorbească. El e selecţioner şi nu vrea să-şi dea cu părerea. Dacă mă întrebi în clipa asta, eu cred că Man e ca şi plecat. Man în următoarele trei-patru luni e plecat. Da, tată, în Europa, da!", a spus Becali.

În vârstă de 21 de ani, Dennis Man a strâns 27 de meciuri, opt goluri şi cinci assist-uri în tricoul FCSB-ului, în acest sezon. Man joacă pentru roş-albaştri din 2016, atunci când a fost transferat de la UTA Arad, pentru 500.000 de euro.

Dennis Man, titular în FCSB - FC Botoşani, în direct la Telekom Sport 1

Dennis Man este titular în meciul FCSB - FC Botoşani, care se joacă sâmbătă, de la 20:00, în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro, în etapa a şasea din play-off-ul Ligii 1.

  • 4 - patru selecţii şi un gol are Man pentru România
  • 5 - cinci milioane de euro este cota lui Dennis Man, conform Transfermarkt.de

viewscnt
Articole similare