Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: "99% e rezolvat, va semna!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a anunţat plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: "99% e rezolvat, va semna!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a anunţat că în proporţie de 99% Olimpiu Moruţan va semna cu Galatasaray, în Turcia. Patronul FCSB a vorbit despre plecarea "perlei" sale, care va lua drumul Turciei după ce sezonul trecut a fost cel mai bun pasator din Liga 1.

Gigi Becali a anunţat plecarea lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray: "99% e rezolvat, semnează!"

Olimpiu Moruţan va pleca de la FCSB după patru meciuri de la începutul noului sezon, chiar şi dacă roş-albaştri au ratat calificarea mai departe în Conference Leaue. După ce negocierile s-au purtat pe durata a mai multor săptămâni, iar suma de transfer va fi cuprinsă între 8 şi 10 milioane de euro. Becali a spus că transferul e "99% rezolvat". "Cu Moruţan 99% este rezolvat, semnează cu Galatasaray", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Potrivit presei din Turcia, Olimpiu Moruţan va semna un contract pe cinci ani cu Galatasaray şi urmează să călătorească la Istanbul, zilele viitoare, pentru vizita medicală şi semnarea contractului.

În sezonul trecut, Olimpiu Moruţan a marcat opt goluri şi a livrat 15 pase de gol în 36 de meciuri jucate în toate competiţiile. În startul acesta de sezon, "perla" lui Becali a marcat un gol extrem de spectaculos în derby-ul FCSB - U Craiova 4-1.

  • 2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalitransferolimpiu morutangalatasaray 

viewscnt
Articole similare