Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a confirmat oferta FCSB pentru Constantin Budescu: "Da, îl vrem!"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a confirmat oferta FCSB pentru Constantin Budescu: "Da, îl vrem!"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (63 de ani) a recunoscut interesul FCSB pentru Constantin Budescu (32 de ani), după ce tratativele mijlocaşului cu qatarezii de la Al Ahli au picat. Patronul roş-albaştrilor a recunoscut Budescu este pe lista de transferuri, însă n-a dorit să spună prea multe lucruri, deoarece "lucrurile se pot schimba de la oră la alta".

Gigi Becali a confirmat oferta FCSB pentru Constantin Budescu

FCSB a intrat pe fir pentru transferul lui Constantin Budescu după ce a aflat că tratativele mijlocaşului pentru un transfer în Qatar, la Al Ahli, au intrat în impas. Gigi Becali a recunoscut faptul că Budescu e dorit şi a anunţat că Mihai Stoica şi Edi Iordănescu se ocupă de mutare.

Becali n-a vrut, însă, să spună prea multe detalii deoarece "lucrurile se pot schimba de la oră la alta" şi nu vreau să ştie unii ce planuri avem noi".

„Vad că veştile circulă repede. Ştiam şi noi că are o ofertă bună tot de pe la arabi şi am auzit că a intervenit ceva. Da, îl vrem. Însă nu mă pune să vorbesc acum mai multe despre el că lucrurile se pot se pot schimba de la o oră la alta şi nu vreau să ştie unii ce planuri avem noi.

Oricum până la urmă tot Budescu este cel care va alege. Edi Iordănescu şi Meme Stoica se ocupă de toate lucrurile importante de la echipă. Budescu e un jucător foarte bun şi cu multă experienţă. Dar nu vreau să mai discut eu prea mult prin presă”, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

Mihai Stoica îşi luase gândul de la transferul lui Constantin Budescu la FCSB

Într-un interviu acordat pe pagina de Facebook a FCSB, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre posibilitatea ca Budescu să ajungă la FCSB şi a anunţat că are o ofertă mult mai mare din Qatar, cea de la Al Ahli, şi cel mai probabil va semna cu qatarezii. Oficialul FCSB îşi luase gândul de la transfer. ”Budescu tocmai a reziliat cu Damac şi are un contract pe masă de la o echipă din Qatar. Nu putem veni la nivelul ofertei din Qatar. Probabil va merge acolo”, a spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferbudescuconstantin budescuoferta 

viewscnt
Articole similare