Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a dat lovitura după derby! Un gigant al Europei îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB

BREAKING NEWS | Gigi Becali a dat lovitura după derby! Un gigant al Europei îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are şi motive de bucurie, după derby-ul dintre Dinamo şi FCSB, câştigat de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare, duminică seară, scor 2-1, în penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1.

Gigi Becali a dat lovitura după derby. Un gigant al Europei îl transferă pe Florinel Coman de la FCSB

Gigi Becali este la un pas să facă, în sfârşit, transferul la care visează de ani buni, anunţă italienii. Site-ul forza-roma.com scrie că Florinel Coman, care a avut o evoluţie ştearsă în derby-ul Dinamo - FCSB, va ajunge la AS Roma. "Tânărul atacant Coman de la FCSB (fosta Steaua) este în drum spre AS Roma", susţin italienii.

De altfel, AS Roma s-a numărat printre cluburile care au avut trimişi la derby-ul Dinamo - FCSB, în care Florinel Coman a dezamăgit şi a fost înlocuit în minutul 68 de Harlem Gnohere. La finalul meciului, Vintilă a recunoscut că starul echipei este ieşit din formă. "Nu trece prin cel mai bun moment al lui, dar are resurse şi potenţial de a reveni la forma lui", a spus antrenorul echipei FCSB, Bogdan Vintilă, după derby.

La 21 de ani, Florinel Coman este cel mai valoros jucător din Liga 1. Atacantul FCSB-ului are o cotă de 5,5 milioane de euro şi împarte colegul său Dennis Man primul loc în topul celor mai valoroşi jucători ai campionatului. Transferat în vara anului 2017 de la Viitorul, în schimbul sumei de trei milioane de euro, Florinel Coman a adunat 98 de meciuri, 29 de goluri şi 25 de pase decisive pentru actuala vicecampioană a Ligii 1, FCSB, până în prezent.

  • 3 selecţii are Florinel Coman la echipa naţională
  • 5,5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman, conform Transfermarkt.de

Gigi Becali a refuzat o ofertă din MLS pentru Florinel Coman

AS Roma nu este singura echipă interesată de Florinel Coman. Înaintea derby-ului cu Dinamo, Gigi Becali anunţa că a refuzat o ofertă din MLS pentru atacantul FCSB-ului.

"Ieri am primit ofertă oficială pentru Coman de 7 milioane jumătate şi impresarului ar trebui să-i plătesc 1.5 milioane de euro. 9 milioane pe 50% din Coman! Nici nu m-a interesat, e de la un club din America. Am spus că Florinel Coman nu trebuie să plece în America. Pe 100% sunt 18 milioane. Nu-l dau cu 18 milioane, îl dau cu 20 de milioane. Stai puţin. Acum e important ca şi Rădoi să facă ce e bine pentru fotbal. Dacă îl iei şi îl pui pe bancă la naţională, mai bine se duce la U21 şi joacă acolo. Coman mai are timp, are 21 de ani",  a declarat finanţatorul FCSB pentru Pro X.

FCSB, învinsă de Dinamo în Marele Derby

Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia FCSB, în etapa a XXV-a a Ligii I. FCSB a evoluat în inferioritate numerică din finalul primei reprize. Au marcat: Sin '37, V. Lazăr '62 / Tănase '45+9 (p).

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare