Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ieşit de la DNA. Motivul pentru care a fost chemat finanţatorul lui FCSB. Derapaj la ieşirea din sediu: "Cum să votezi cu o femeie?"

BREAKING NEWS | Gigi Becali a ieşit de la DNA. Motivul pentru care a fost chemat finanţatorul lui FCSB. Derapaj la ieşirea din sediu: "Cum să votezi cu o femeie?"

Diverse

Comentarii

Gigi Becali a fost la sediul DNA, la sosire spunând că a fost chemat pentru a clarifica câteva declaraţii făcute cu 4-5 ani în urmă.

UPDATE: Becali a părăsit sediul DNA după o oră şi 40 de minute. Patronul FCSB a afirmat că a aşteptat semnătura procurorului pe clasare şi că urmează să primească pe mail confimarea. 

La ieşire, finanţatorul de la FCSB a avut o declaraţie şocantă, un nou derapaj sexist, de această dată la adresa Vioricăi Dăncilă, candidatul PSD la prezidenţiale.

"Preşedintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie! Cum să votez o femeie preşedinte?! Ne ducem pe mirişte! Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă eşti bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat! Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Scriptură. Nu se poate să fie preşedinte femeie", a afirmat Gigi Becali.

În urma acestei declaraţii, finanţatorul celor de la FCSB ar putea fi sancţionat de către Consiliul pentru Combatarea Discriminării.


Patronul lui FCSB a primit o înştiinţare prin care a fost informat că trebuie să se prezinte la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie. Finanţatorul FCSB a refuzat să ofere mai multe informaţii, dar a spus că ar fi vorba despre un denunţ făcut în perioada 2014-2015.

"În legătură cu declaraţiile pe care le-am făcut în 2014-2015. S-a dat o ordonanţă de clasare. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu. Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta", a declarat Gigi Becali înainte să intre în sediul DNA.

Conform Antena 3, vizita lui Becali la DNA s-ar putea datora dosarului lui Puiu Popoviciu, atunci când finanţatorul lui FCSB a fost acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului pentru că spunea că nu îşi mai aminteşte exact denunţul pe care îl făcuse în dosarul Ferma Băneasa şi că Puiu Popoviciu nu mai trebuie să fie cercetat.

viewscnt
Articole similare