Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali aruncă bomba anului! Gică Hagi şi Ianis, la pachet la FCSB: "S-a terminat, acum pot să zic"

BREAKING NEWS | Gigi Becali aruncă bomba anului! Gică Hagi şi Ianis, la pachet la FCSB: "S-a terminat, acum pot să zic"

Fotbal intern

Comentarii

Finanţatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a anunţat, luni dimineaţă, că aducerea lui Ianis Hagi reprezintă un obiectiv pentru el, mărturisind că îl doreşte chiar şi pe Gheorghe Hagi, pe banca tehnică.

Patronul vicecampioanei a subliniat că nu mai este atât de sigur că îl va păstra pe Mihai Teja şi din vară, după ce a văzut în meciul cu Viitorul, scor 1-1.

"Eu sunt dispus, dar mă pune pe gânduri ce văd, nu mai jucăm nimic, niciodată nu am jucat atât de slab. Spre final de campionat, de exemplu, se vedea valoarea noastră. Şi anul trecut, şi acum doi ani.

Trebuie să mă interesez, nu ştiu ce se întâmplă, pentru că, de când a venit el, nu mai stau ăştia în ghete. Ce mă fac? Nu am fost niciodată atât de slabi şi atât de adormiţi. Dormim pe teren", a declarat Gigi Becali, la Pro-X.

Gică Hagi şi Ianis, la pachet la FCSB?

Apoi, Gigi Becali a făcut o mărturisire incredibilă. Patronul FCSB-ului nu visează doar la aducerea lui Ianis, ci şi la readucerea lui Gheorghe Hagi pe banca tehnică a echipei. "Regele" a mai antrenat-o pe Steaua în 2007, dar la acea vreme a plecat după doar 11 meciuri.

"Ianis poate să marcheze şi la CFR, iar dacă pierde CFR, după aceea jucăm pamporea, iar la anul dansăm pamporea împreună la Naţional Arena, după ce luăm campionatul. Acum pot să zic, acum s-a terminat. Asta este cel mai mult ce îmi doresc este să dansez cu Ianis pamporea, la anul, pe vremea asta.

Da! Este un obiectiv, aşa este. Acum pot să vă spun. Să vedem dacă pot să îl iau.

Mi-a venit un gând, să dansez cu Ianis şi cu Gică pamporea la anul. Dacă joacă cu Achim, cu Ganea, cu Calcan... Normal era să mâncăm bătaie, la câte ocazii au avut. Nici nu au jucat cu echipa bună. Nu a jucat Băluţă, cel mai bun jucător al lor.

Bine, am glumit acum, se supără Gică pe mine. Am zis ce mi-a venit în gând, nu ştiu dacă se poate. Doar un gând", a adăugat Becali.

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare