Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali, GATA să iasă din fotbal din cauza coronavirusului. Anunţul incredibil făcut de patronul FCSB

BREAKING NEWS | Gigi Becali, GATA să iasă din fotbal din cauza coronavirusului. Anunţul incredibil făcut de patronul FCSB

FCSB

Comentarii

Patronul clubului FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că ia în calcul să iasă din fotbal, în cazul în care pandemia de coronavirus nu va lua sfârşit în viitorul apropiat.

Dacă pandemia de coronavirus va pune în pericol şi viitorul sezon, Gigi Becali ar putea ieşi din fotbal, mărturiseşte finanţatorul actualei vicecampioane a Ligii 1.

Gigi Becali, patronul FCSB, gata să iasă din fotbal din cauza coronavirusului

Întrebat, în cadrul unei intervenţii telefonice la Realitatea Plus, dacă ia în calcul să nu îşi plătească jucătorii în această perioadă, Gigi Becali a declarat: "Păi, poţi să nu îi plăteşti decât o lună, pentru că o lună va fi treaba asta. După aia, dacă nu se vor ţine cupele europene... Eu pot să şi renunţ, dacă văd că pierd bani la fotbal".

Pe de altă parte, Gigi Becali crede că pandemia de coronavirus poate ajuta economia României.

"Dacă ştim să speculăm bine, dacă conducătorii ştiu să speculeze bine, putem să luăm mulţi bani de la Uniunea Europeană. Nu avem nimic de pierdut. Daca stau bine şi mă gândesc, oamenii vin acasă. Îi primim. Să vină oamenii acasă la ei. Vin şi specialistii. Tot răul spre bine", a mai spus Gigi Becali.

UEFA va anunţa astăzi amânarea Campionatului European pentru 2021, din cauza coronavirusului

UEFA va anunţa astăzi amânarea Campionatului European pentru 2021, susţine presa spaniolă, care precizează că măsura va fi luată pentru ca toate campionatele să se poată încheia până la 30 iunie.

Potrivit Cadena Cope, o altă opţiune ar fi ca Euro să se dispute în decembrie, însă această posibilitate nu este agreată de multe federaţii.

Evenimentul din această vară ar trebui organizat în 12 oraşe gazdă, în perioada 12 iunie - 12 iulie, inclusiv Bucureşti.

Din cauza pandemiei de coronavirus, campionatele europene au fost suspendate, la fel ca Liga Campionilor şi Liga Europa.

UEFA va organiza marţi o videoconferinţă, în contextul pandemiei COVID-19, la care vor participa toţi preşedinţii celor 55 de federaţii naţionale europene, un reprezentant al sindicatului jucătorilor, FIFPRO, precum şi conducerile European Club Association şi The European Leagues.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare