Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali, în culmea fericirii Liverpool vine la derby-ul Dinamo - FCSB. De cine sunt interesaţi englezii

BREAKING NEWS | Gigi Becali, în culmea fericirii Liverpool vine la derby-ul Dinamo - FCSB. De cine sunt interesaţi englezii

FCSB

Comentarii

Dinamo - FCSB, LIVE VIDEO, duminică, de la ora 20:00, în direct pe Telekom Sport 1 şi pe telekomsport.ro.

Florinel Coman, Dennis Man, Olimpiu Moruţan sau Darius Olaru, câteva dintre "perlele" în care Gigi Becali îşi pune mari speranţe, au o motivaţie în plus să strălucească în Derby de România. Derby-ul de duminică seară va fi luat cu asalt de scouterii mai multor cluburi importante din Europa, precum Liverpool, AS Roma sau West Ham United. Aceştia vor să îi vadă la lucru pe tinerii lui Gigi Becali.

Dinamo - FCSB este live pe Telekom Sport 1, astăzi, de la 20:00

Derby-ul dintre Dinamo şi FCSB este programat să se dispute duminică, de la ora 20:00, în etapa a 25-a a Ligii 1. Meciul va putea fi urmărit în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul telekomsport.ro.

Dinamo - FCSB. Cel mai nou transfer făcut de Gigi Becali, mărturisire sinceră

Adrian Petre, pentru care Gigi Becali plăteşte un milion de euro ca să îl transfere de la Esbjerg, mărturiseşte că nu este stelist de mic, dar pretinde că a fost fanul roş-albaştrilor ori de câte ori aceştia evoluau în cupele europene, cum, de altfel, a făcut-o şi în cazul altor echipe din ţară.

"Nu îmi place să dau aceste declaraţii cum am auzit la mulţi fotbalişti. Pot să spun că am ţinut cu Steaua, cum de altfel am ţinut cu toate echipele româneşti care au jucat în Europa, dar nu pot să spun că am fost stelist de mic sau dinamovist, nu am avut niciodată o echipă favorită din România. De acum o să fiu stelist", a mai spus Petre.

Afla mai multe despre: becali 

viewscnt
Articole similare