Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali l-a sunat pe un patron din Liga 1 pentru transferul fotbalistului de naţională la FCSB! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

BREAKING NEWS | Gigi Becali l-a sunat pe un patron din Liga 1 pentru transferul fotbalistului de naţională la FCSB! Informaţii de ULTIMĂ ORĂ

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a început tatonările, în vederea următoarelor transferuri de la FCSB. Omul de afaceri a început să-şi alcătuiască lista de transferuri, iar pe aceasta se află şi fundaşul lateral de la FC Botoşani, Denis Haruţ (21 de ani). Informaţia a fost dezvăluită de Valeriu Iftime, care a recunoscut că a avut o discuţie cu finanţatorul FCSB.

Andrei Chindriş a fost aproape de a face pasul la echipa lui Gigi Becali, iar, recent, încă un jucător de la FC Botoşani a intrat în atenţia FCSB-ului. 

Valeriu Iftime a recunoscut discuţia cu Gigi Becali pentru transferul lui Denis Haruţ la FCSB

 

FCSB are în lot doi fundaşi laterali: titularul Valentin Creţu şi Gabi Enache, iar amândurora le expiră contractul în vara anului viitor. Se pare că Gigi Becali pregăteşte terenul pentru venirea lui Denis Haruţ, de la FC Botoşani. 

Finanţatorul FCSB s-a interesat despre suma cerută de Valeriu Iftime pentru fundaşul dreapta de la FC Botoşani, fiind doar primele discuţii. În acest moment există o mare diferenţă între cerere şi ofertă. 

Iftime l-a anunţat pe Becali că trebuie să crească preţul, pentru a-l transfera pe internaţionalul U21: Am vorbit cu Gigi Becali acum câteva săptămâni legat doar despre Denis Haruţ, nu şi despre Andrei Chindriş. Nu am discutat nimic în detaliu despre vreun transfer, dar în acest moment cred că Haruţ nu va pleca de la noi nici în iarnă. 

Preţul lui Haruţ nu îl pot estima, deoarece el se află într-o continuă marjă de creştere. Diferenţa dintre ce oferă domnul Becali pentru el şi căt vrem noi în schimbul său este una foarte mare, ca să putem negocia!”, a declarat Iftime pentru Realitatea Sportivă.

Denis Haruţ a sosit la FC Botoşani în urmă cu un an şi a devenit titular în apărarea moldovenilor. De asemenea, evoluţiile bune l-au determinat pe selecţionerul Adrian Mutu să-l cheme la ultimele acţiuni ale naţionalei U21. 

FCSB putea aduce gratis un atacant din Liga 1! Gigi Becali a anunţat, în trecut, că-l doreşte

Valeriu Iftime l-a anunţat pe Gigi Becali care e preţul lui Andrei Chindiş, pentru transferul la FCSB

După ce negocierile dintre FC Botoşani şi FCSB au picat în trecut, Valeriu Iftime l-a anunţat pe Gigi Becali care e preţul pentru Andrei Chindriş:

"Lui Chindriş îi dau drumul dacă obţin 500.000 de euro în schimbul său", a mai spus patronul echipei din Moldova pentru sursa citată. În vară, Iftime a cerut 700.000 de euro, în timp ce finanţatorul FCSB a oferit 400.000 de euro. Deşi patronul moldovenilor a mai scăzut, ulterior, preţul, transferul nu s-a mai realizat. 

În ultimii ani, FCSB a cumpărat mai mulţi fotbalişti importanţi de la FC Botoşani, printre care: Olimpiu Moruţan, Cătălin Golofca, George Miron, Răzvan Oaidă sau Aristidis Soiledis. 

Gigi Becali l-a chemat la FCSB, apoi a renunţat la serviciile sale. Jucătorul a ajuns de nerecunoscut

viewscnt
Articole similare
Momente cumplite la Roma. Simona s-a accidentat groaznic si a iesit plangand de pe teren. Romanca...