Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a dat de gol. Negociază vânzarea unui jucător important: ”Dacă-l dau, o să iau pe altcineva în locul lui”

BREAKING NEWS | Gigi Becali s-a dat de gol. Negociază vânzarea unui jucător important: ”Dacă-l dau, o să iau pe altcineva în locul lui”

Superliga

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că negociază vânzarea unui atacant şi a lăsat de înţeles că ar fi vorba despre Harlem Gnohere. Atacantul francez mai are contract până în vară cu FCSB şi Gigi Becali ar dori să-l lase să plece încă din această iarnă, pentru a obţine ceva bani pe el.

FCSB se pregăteşte să vândă un jucător. Gigi Becali a declarat că negociază transferul unui atacant şi a lăsat de înţeles că este vorba despre Harlem Gnohere. În cazul în care va reuşi să-l vândă, patronul FCSB a afirmat că va transfera un jucător care să-l înlocuiască:

”(Întrebat dacă mai transferă pe cineva) Nu prea... Eu am adus fundaş central. Atacant... s-a schimbat sistemul, Man - Coman. Este posibil să mai vină cineva. O să văd în funcţie de pe cine dau. Este vorba să dau pe cineva, dar nu vă spun mai multe. Dacă dau pe cineva, iau pe cineva. Nu pot să vă zic. (Ne spuneţi postul?) Atacant (Gnohere?) Râde”, a comentat Gigi Becali.

Gnohere, oferte de transfer din Bulgaria şi din fotbalul arab

În vârstă de 31 de ani, Harlem Gnohere a intrat în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă, însă abia la vară s-ar putea transfera. Recent, FCSB a primit o ofertă de 500.000 de euro pentru Gnohere, însă Gigi Becali a considerat că suma este prea mică şi a declarat că-l va păstra până în vară, deşi îl va pierde gratis. Propunerea a venit din fotbalul arab, însă Gigi Becali a vrut să-l păstreze, deoarece titlul în Liga 1 ar fi cântărit mai mult decât oferta primită din zona Golfului.

De asemenea, presa din Bulgaria a scris zilele trecute că Levski Sofia este interesată de Harlem Gnohere şi echipa din ţara vecină ar fi dispusă să plătească în jur de un milion de euro. De precizat că Giovanni Becali, vărul lui Gigi Becali, este cel care se ocupă de transferurile lui Levski Sofia.

 

Afla mai multe despre: harlem gnohere 

viewscnt
Articole similare