Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS Gigi Becali şi-a luat "adio" de la Chindriş! SUPER transfer pentru fundaşul dorit de FCSB. Anunţul oficial

BREAKING NEWS Gigi Becali şi-a luat "adio" de la Chindriş! SUPER transfer pentru fundaşul dorit de FCSB. Anunţul oficial

FCSB

Comentarii

Patronul echipei FC Botoşani, Valeriu Iftime, a dezvăluit, sâmbătă, că fundaşul Andrei Chindriş este la un pas de a pleca de la formaţia moldavă.

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Andrei Chindriş are şanse mari să părăsească Liga 1 în perioada de transferuri din vară. Internaţionalul de tineret este la un pas de un transfer în Grecia.

"Vă pot spune, poate în premieră sau nici n-ar trebui să spun, acum are o ofertă scrisă - o să vedem dacă lucrurile merg mai departe - foarte, foarte bună din altă ţară. Până pe 15 e un timp de răspuns al lor, e o negociere cu fotbalistul şi pare o ofertă serioasă. Din Grecia.

Mă bucur că Andrei are mintea la el, judecă foarte bine toate lucrurile astea. Adică nu i se aprind picioarele, călcâiele după orice ofertă şi vine la mine să plângă. El, de fapt, spune: domnule Valeriu aş vrea să stau până în vară, vreau să joc, am nevoie să joc", a declarat Valeriu Iftime, la Telekom Sport.

Patronul Botoşaniului a subliniat că nu se mai pune problema ca Gigi Becali să-l transfere pe Andrei Chindriş: "Cu FCSB am închis toată telenovela noastră atunci, în Săptămâna Patimilor, şi după aceea n-am mai revenit", a dezvăluit Iftime la Telekom Sport.

Iftime a vorbit şi despre zvonul privind un transfer al lui Chindriş la Valencia: "Nu sunt speculaţii, dar nici nu a fost o chestiune care să spunem că este notabilă şi e luată în seamă. Un impresar ne-a cerut de la club o adresă prin care să fim de acord să meargă să negocieze în numele clubului pentru un club din Spania, plecarea lui Chindriş e condiţie, împrumut un an, 200.000 şi după aceea opţiune de cumpărare".

Andrei Chindriş, în vârstă de 21 de ani, a impresionat în acest sezon pentru FC Botoşani, adunând 27 de prezenţe în toate competiţiile. Fundaşul central, care măsoară 1,91 metri, şi-a câştigat şi un loc de titular la echipa naţională de tineret a României, pentru care a strâns deja cinci prezenţe, toate în actuala campanie de calificare la Europene.

Andrei Chindriş, dorit de Gigi Becali la FCSB

Andrei Chindriş a fost dorit şi de Gigi Becali, dar patronul echipei FCSB nu a reuşit să se înţeleagă cu Valeriu Iftime. Iniţial, Becali a făcut o ofertă de 400.000 de euro entru fundaşul în vârstă de 21 de ani, dar patronul formaţiei FC Botoşani nu a acceptat această sumă şi a solicitat cel puţin 700.000 de euro.

De altfel, nici jucătorul nu şi-a dorit să meargă la FCSB, a dezvăluit Iftime, la Telekom Sport. "E adevărat că are unele reţineri faţă de FCSB faţă de unele aventuri care s-au mai întâmplat acolo cu fotbaliştii noştri. Nu sunt doar miere, zahăr şi plăceri la un club cum e FCSB. Şi de multe ori intri în tocătoarea domnului Becali, în care mulţi nu rezistă şi unii chiar clachează. Andrei poate nu e aşa, dar poate nu e atât de încântat astăzi să semneze un contract, ca să fiu sincer, la FCSB", a mai spus finanţatorul lui FC Botoşani. 

viewscnt
Articole similare
De la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe...