Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Goran Pandev se retrage din fotbal după meciul Olanda - Macedonia de Nord, de la EURO 2020: "A venit timpul!"

BREAKING NEWS | Goran Pandev se retrage din fotbal după meciul Olanda - Macedonia de Nord, de la EURO 2020: "A venit timpul!"

EURO 2020

Comentarii

Goran Pandev (37 de ani) se retrage din fotbal după meciul pe care naţionala Macedoniei de Nord îl va juca împotriva Olandei, la Amsterdam.

Goran Pandev, adio naţională! Veteranul se retrage: "E timpul!"

Veteranul Goran Pandev va juca ultimul său meci din carieră, la Amsterdam, în grupa de la EURO 2020, într-o partidă dintre Macedonia de Nord şi Olanda. Pandev a reflectat asupra carierei sale, la conferinţa de presă dinaintea partidei, şi a spus că a fost o experienţă frumoasă.

"A venit timpul potrivit. Contractul meu cu Genoa se termină, a fost plăcut. Sunt recunoscător cu pot spune rămas bun!", a spus Goran Pandev, la conferinţa de presă.

Pandev i-a calificat pe nord-macedoneni la EURO 2020 cu golul său din ultimul meci din preliminarii. A debutat la naţională acum 20 de ani, a marcat de 38 de ori în 120 de meciuri. În palmares are Serie A şi Liga Campionilor cu Inter. Goran Pandev a marcat la EURO 2020 în meciul cu Austria de pe Arena Naţională (1-3).

Belasica, Inter, Spezia, Ancona, Lazio, Napoli, Galatasaray şi Genoa sunt echipele din CV-ul de profesionist al lui Pandev.

Afla mai multe despre: pandevmacedonia de nordretragerecariera 

viewscnt
Articole similare