Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Griezmann renunţă la multe milioane de euro ca să meargă la Barcelona. Suma pe care catalanii o vor plăti pentru francez

BREAKING NEWS | Griezmann renunţă la multe milioane de euro ca să meargă la Barcelona. Suma pe care catalanii o vor plăti pentru francez

FC Barcelona

Comentarii

În vară s-a zvonit că Griezmann va ajunge la Barcelona. În replică, francezul şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid până în 2022. Acum se pare că s-a răzgândit.

Griezmann a semnat în vara lui 2018 prelungirea contractului cu Altetico până în 2022. Tot atunci i s-a mărit şi contractul, până la 22 de milioane de euro pe an. Visul lui Griezmann era acela de a juca finala Ligii Campionilor pe Wanda Metropolitano, dar acest lucru nu mai e posibil, din moment ce Atletico a fost eliminată în faza optimilor, scrie Mundo Deportivo. Cotidianul spaniol scrie că Griezmann regretă că nu a semnat cu Barcelona astă vară şi că ar fi dispus să renunţe la şapte milioane de euro din salariu pentru a ajunge pe Camp Nou. 16 milioane de euro pe an era suma pentru care catalanii s-ar fi înţeles anul trecut cu Griezmann. 

După 1 iulie Barceloba ar urma să scoată din buzunar 120 de milioane de euro pentru clauza lui Griezmann, care până la acea dată ar fi 200 de milioane de euro. 

Vara trecută, atunci când Barcelona îl convinsese pe Griezmann să meargă pe Camp Nou, la Madrid a avut loc o mobilizare de forţe exemplară pentru a-l convinge pe francez să rămână. Staff-ul administrativ, dar şi cel tehnic, în frunte cu Simeone, au mers să discute cu Griezmann; prietenul Godin a pus şi el presiune, principalul argument fiind primul trofeu UEFA Champions League pentru Atletico, pentru care madrilenii urmau să înceapă cursa. Totul s-a năruit în optimile de finală, o dată cu dubla în faţa lui Juventus. 

Afla mai multe despre: barcelonaatleticogriezmann 

viewscnt
Articole similare