Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Guardiola, decizie de ultim moment după ce City a fost exclusă din UCL. Sterling îşi urmează antrenorul

BREAKING NEWS | Guardiola, decizie de ultim moment după ce City a fost exclusă din UCL. Sterling îşi urmează antrenorul

Manchester City

Comentarii

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, şi vedeta Raheem Sterling vor să rămână la actuala campioană a Angliei, în ciuda excluderii din Liga Campionilor, pentru următoarele două sezoane, anunţă presa engleză.

Conform Sky, antrenorul spaniol şi-a anunţat jucătorii că nu are de gând să plece de pe Etihad Stadium înainte să îi expire contractul, care este scadent la finalul sezonului viitor.

Guardiola se află la Manchester City din vara anului 2016, atunci când spaniolul a semnat pe cinci ani. De-a lungul carierei sale, în care a mai antrenat FC Barcelona şi Bayern Munchen, Pep Guardiola nu a "rupt" niciun contract.

În vârstă de 49 de ani, Pep Guardiola a cucerit şapte trofee cu Manchester City, toate pe plan intern.

La rândul său, Sterling, despre care au apărut informaţii că ar fi dorit de Real Madrid în urma problemelor întâmpinate de Manchester City, vrea să continue la campioana en titre din Premier League, cu care mai are contract până în 2023.

 

 

Manchester City, exclusă două sezoane din cupele europene

UEFA a anunţat, vineri, că gruparea Manchester City a fost amendată cu 30 de milioane de euro şi exclusă din cupele europene două sezoane pentru încălcări grave ale regulamentelor legate de licenţierea cluburilor şi de fair play-ul financiar.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, clubul Manchester City s-a declarat “dezamăgit, dar nu surprins” de anunţul UEFA, anunţând că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) sancţiunea decisă de Corpul UEFA de Control financiar al cluburilor.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare