Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Hagi dă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor! Rivaldinho negociază cu un club uriaş din fotbalul mondial

BREAKING NEWS | Hagi dă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor! Rivaldinho negociază cu un club uriaş din fotbalul mondialgalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Chiar dacă a fost demis recent de la echipă, antrenorul brazilian Adilson Batista a lăsat celor de la Cruzeiro o listă cu de jucători pe care şi i-ar fi dorit în acest sezon. O moştenire pe care Batista o lăsat-o pe mâna noului director sportiv al echipei, Ricardo Drubscky. Presa din Brazilia a obţinut această listă de şase jucători, pe care se regăseşte şi jucătorul Viitorului Constanţa, Rivaldinho.

Potrivit brazilienilor, numele fiului fostului campion mondial, Rivaldo, a fost rostit în mai multe şendinţe ale Consiliului de Administraţie şi era una din ţintele preferate ale antrenorului Adilson Batista, alături de alţi jucători precum Foguinho de la Criciuma, Chico de la Antalyaspor, Felipe Baxola şi Willian Oliveira de la Ceara sau Orlando Berrio de la Flamengo.

Noul director sportiv al echipei, a recunoscut pentru publicaţia Hoje em Dia, că fotbaliştii nominalizaţi de Adislon Batista rămân în vederile lui şi vor fi propuşi şi următorului antrenor care o va pregăti pe Cruzeiro, în funcţie şi de cerinţele tehnicianului.

Hagi pregăteşte o nouă lovitură importantă la FC Viitorul

"Am vorbit foarte mult cu Adilson Batista, care îmi este un prieten grozav. M-a ajutat întotdeauna. Este prea devreme să vorbim despre această listă. Trebuie să aşteptăm sosirea noului antrenor. Discutăm cu patru nume, nu avem un termen anume", a declarat Drubscky, pentru Hoje em Dia.

Favorit să preia pe Cruzeiro este Enderson Moreira, cel care şi-a anunţat demisia de la Ceara, zilele trecute. Moreira a fost foarte aproape să fie instalat la Cruzeiro în luna ianuarie a acestui an, însă plecarea târzie a lui Adilson Batista a creat probleme, iar Enderson a renunaţat. Acum, scenariul este perfect pentru ambele părţi, fără impedimente. Cruzeiro fără antrenor, Enderson fără echipă.

La Cruzeiro, toate activităţile sportive au fost oprite pentru o perioadă nedeterminată, din pricina pandemiei de coronavirus.

Cine este Rivaldinho?

În acest sezon al Ligii 1, Rivaldinho a evoluat în 17 meciuri şi a marcat de şapte ori. De-a lungul carierei, Rivaldinho a mai evoluat la Mogi Mirim (2014/2015), alături de el, Boavista (2015/2016),XV de Piracicaba (2016), Paysandu (2016), Dinamo Bucureşti (2016/2017 şi 2017 / 2018), Levski Sofia (2018/2019).

În urmă cu câteva luni, publicaţia spaniolă AS anunţa că mai multe cluburi din Italia, în special Serie A, se află cu ochii pe Rivaldinho. 

  • 1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Rivaldinho, conform Transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare