Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ianis Hagi a plecat de la Viitorul! "E 100%!" Anunţul oficial făcut de Gică Popescu

BREAKING NEWS | Ianis Hagi a plecat de la Viitorul! "E 100%!" Anunţul oficial făcut de Gică Popescu

Farul Constanța

Comentarii

Preşedintele clubului Viitorul, Gică Popescu, a dezvăluit că Ianis Hagi este deja plecat de la gruparea constănţeană, urmând ca transferul său la o altă echipă să se facă zilele următoare.

"Ianis e foarte aproape de a semna un contract în străinătate. El e 100% plecat de la noi de la club. Rămâne să aleagă care din ofertele numeroase venite pe adresa clubului o va alege. Alegerea îi aparţine pentru că de ea depinde viitorul lui.

Pentru Ianis nu e o alegere financiară, pentru că dacă ar fi fost o alegere financiară ar fi plecat de mult, oferte au fost la nivel foarte mare. Am fi putut face cel mai mare transfer din fotbalului românesc.

Ianis a ales să gândească foarte bine, să aleagă un proiect sportiv care să îl aibă pion principal şi să îi ofere posibilitatea să crească în continuare aşa cum a făcut-o la venirea de la Fiorentina la clubul nostru. Eu cred că în perioada următoare, foarte următoare, zilele următoare se va decide. Foarte curând. Cu siguranţă înaintea meciului cu Dinamo", a declarat Gică Popescu.

Întrebat dacă i-a oferit un sfat lui Ianis, Gică Popescu a spus: "Eu i-am dat. Nu pot să vă zic ce. Dar am fost uimit şi plăcut surprins de maturitatea lui Ianis din această perioadă, pentru că nu e uşor să faci faţă unor oferte financiare pe care Ianis le-a avut. În momentul când ar fi acceptat una dintre oferte, viaţa lui ar fi fost rezolvată din punct de vedere financiar, dar el a preferat partea sportivă. Şi e de apreciat acest lucru. Un copil de 20 de ani alege partea sportivă şi nu cea financiară... Eu mi-aş dori ca viaţa să îl răsplătească pe Ianis pentru această alegere. Doreşte foarte mult să continue progresul făcut de când s-a întors, să joace în echipa naţională, se devină unul din jucătorii importanţi ai echipei naţionale sau a noii echipe naţionale. Sper să aibă şi noroc pentru că până la urmă e chestie şi de noroc. Nu ştim ce îi va rezerva viitorul indiferent de echipa la care va merge".

Becali îşi ia adio de la transferul lui Ianis la FCSB

După un sezon în care a impresionat în tricoul Viitorului, pentru care a reuşit 14 goluri şi opt assist-uri în 39 de apariţii, Ianis Hagi a continuat evoluţiile bune şi la Europeanul de tineret, acolo unde a marcat de două ori.

Printre echipele care l-au dorit pe Ianis Hagi în această perioadă s-a numărat şi FCSB. La finalul Europeanului de tineret, însă,, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a recunoscut că îi este imposibil să îl mai transfere pe căpitanul Viitorului.

- două milioane de euro a plătit Viitorul pentru readucerea mijlocaşului de la Fiorentina, în ianuarie 2018

5 - cinci selecţii are Ianis la prima reprezentativă a României

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare