Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ianis Hagi, final de aventură în Belgia după doar şase luni. Anunţul trist făcut de belgieni

BREAKING NEWS | Ianis Hagi, final de aventură în Belgia după doar şase luni. Anunţul trist făcut de belgieni

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi, în vârstă de 21 de ani, a fost inclus într-un top al transferurilor ratate de echipele belgiene, vara trecută.

Cu toate că Ianis a primit tot mai puţine şanse la Genk de a-şi demonstra calităţile, în ultima vreme, ziariştii belgieni s-au lămurit în privinţa decarului echipei naţionale a României. Site-ul VoetbalNieuws.be îl include pe român într-un articol dedicat marilor dezamăgiri din acest sezon al campionatului Belgiei.

"Se aştepta mult mai mult din partea lui Ianis Hagi", scrie VoetbalNieuws.be, care notează că marea dezamăgire de la Genk rămâne atacantul belgian Theo Bongonda, care a reprezentat cel mai scump transfer din istoria actualei campioane a Belgiei. Şapte milioane de euro a plătit Genk pentru transferul lui Bongonda de la Zulte Waregem, vara trecută, cu trei milioane mai mult decât pentru aducerea lui Ianis Hagi de la Viitorul.

Nici atacantul nigerian Paul Onuachu, venit de la FC Midtjylland  pentru şase milioane de euro, şi mijlocaşul slovac Patrik Hrosovsky (transferat cu 5,2 milioane de euro de la Viktoria Plzen, n-au scăpat de critici. În privinţa celor doi mai planează, însă, dubii, consideră cei de la Voetbal Nieuws.

Ianis Hagi, final de aventură în Belgia după doar şase luni

Această veste vine în contextul în care presa belgiană a scris recent că Ianis Hagi se va despărţi de Genk în această iarnă, după doar şase luni de la transferul de la Viitorul.

Trei goluri şi trei assist-uri a reuşit Ianis Hagi, în 17 meciuri jucate în toate competiţiile pentru Genk. La ultima apariţie în tricoul campioanei Belgiei, internaţionalul român a impresionat, cu toate că echipa sa a fost învinsă drastic pe terenul lui Napoli.

VIDEO | Momentul de magie al lui Ianis Hagi

Ianis Hagi nu a fost titular în meciul cu Napoli, ultimul al lui Genk în cupele europene în acest sezon, dar atunci când a intrat pe teren a fost la un pas de a marca.

Intrat pe teren în minutul 72, Ianis Hagi a văzut cu ochii lui cum Genk a încasat şi golul cu numărul patru de la Napoli.

Câteva minute mai târziu, însă, Ianis Hagi a arătat o mică mostră din talentul pe care îl deţine. Decarul echipei naţionale i-a dat mingea printre picioare lui Allan, la centrul terenului, apoi l-a driblat cu acelaşi procedeu, în careu, pe Kostas Manolas, fundaş pentru care Napoli a plătit în vară 36 de milioane de euro. După ce i-a trecut mingea printre picioare grecului, Ianis nu a mai avut cum să şuteze spre poartă, iar Genk a obţinut doar un corner.

Dintr-o grupă cu Liverpool, Napoli şi RB Salzburg, Genk a terminat pe locul 4 cu doar un punct. 

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare