Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS | Ianis şi Gică Hagi au mers să semneze actele de transfer. FOTO | Au fost surprinşi pe un aeroport din Belgia

BREAKING NEWS | Ianis şi Gică Hagi au mers să semneze actele de transfer. FOTO | Au fost surprinşi pe un aeroport din Belgiagalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Mijlocaşul ofensiv al Viitorului, Ianis Hagi, este cât pe ce să semneze cu Genk, anunţă La Derniere Heure. Presa din Belgia a publica imagini cu Ianis şi Gică Hagi pe aeroportul Zaventem, de lângă Bruxelles.

UPDATE: Ianis şi Gică Hagi au fost surprinşi pe aeroportul Zaventem, de lângă Bruxelles, în contextul în care presa belgiană scrie că mijlocaşul de 20 de ani va face vineri vizita medicală la Genk. Distanţa dintre aeroportul Zaventem şi Genk este de aproximativ 80 de kilometri.

Telekom Sport a anunţat în exclusivitate că oferta de la Genk îl încântă cel mai mult pe Gică Hagi. Viitorul ar urma să primească în jur de 10 milioane de euro.

Mai multe imagini pe hln.be.


Aşa cum Telekom Sport a anunţat încă de acum două săptămâni, belgienii au făcut o ofertă de 10.000.000 de euro pentru căpitanul Viitorului, propunere acceptată, în cele din urmă, de Gheorghe Hagi.

"Ianis Hagi vine la Genk!", notează cotidianul belgian La Derniere Heure, care notează că negocierile dintre cele două părţi au ajuns în faza finală, iar Ianis Hagi ar urma să efectueze vineri vizita medicală.

Telenovela transferului lui Ianis Hagi ajunge, astfel, la final, după ce în ultima jumătate de an au fost vehiculate nenumărate destinaţii, inclusiv Barcelona, Bayern Munchen sau FC Sevilla, pentru mijlocaşul ofensiv în vârstă de 20 ani. Multe dintre ofertele respective s-au dovedit a fi reale, după cum a admis chiar preşedintele Viitorului, Gheorghe Popescu, însă Ianis a ales să o ia pas cu pas şi să îşi continue cariera în Belgia, la campioana Genk, echipă care va juca direct în grupele Ligii Campionilor.

Ianis Hagi o ia astfel pe urmele lui Răzvan Marin, considerat cel mai bun "export" din istoria clubului Viitorul. Mijlocaşul român a ajuns în campionatul Belgiei în ianuarie 2017, însă la Standard Liege, o echipă mai slab cotată decât Genk, pentru ca în această vară să fie transferat de Ajax pentru 12,5 milioane de euro.

Becali îşi ia adio de la transferul lui Ianis la FCSB

După un sezon în care a impresionat în tricoul Viitorului, pentru care a reuşit 14 goluri şi opt assist-uri în 39 de apariţii, Ianis Hagi a continuat evoluţiile bune şi la Europeanul de tineret, acolo unde a marcat de două ori.

Printre echipele care l-au dorit pe Ianis Hagi în această perioadă s-a numărat şi FCSB. La finalul Europeanului de tineret, însă,, patronul FCSB-ului, Gigi Becali, a recunoscut că îi este imposibil să îl mai transfere pe căpitanul Viitorului.

2 - două milioane de euro a plătit Viitorul pentru readucerea mijlocaşului de la Fiorentina, în ianuarie 2018

5 - cinci selecţii are Ianis la prima reprezentativă a României

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ianis 

viewscnt
Articole similare