Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: Ignorat de Vintilă, a rupt contractul şi a plecat! Fotbalistul care tocmai s-a despărţit de FCSB

BREAKING NEWS: Ignorat de Vintilă, a rupt contractul şi a plecat! Fotbalistul care tocmai s-a despărţit de FCSB

FCSB

Comentarii

Juvhel Tsoumou (28) şi-a reziliat contractul cu FCSB. Atacantul nu a mai prins lotul vicecampioanei României în ultimele opt meciuri de campionat şi cele două părţi au ajuns la o înţelegere privind ruperea contractului.

Tsoumou a fost în probe la FCSB, iar la începutul lunii septembrie 2019 a semnat un contract cu FCSB şi a avut impact imediat. Vârful de atac a adus victoria trupei lui Bogdan Vintilă în meciul contra Craiovei, din turul sezonului regulat (1-0, în Bănie), în prelungirile partidei. Apoi a mai prins puţine minute până a fost scos din lot de tot, iar acum Tsoumou şi-a reziliat contractul cu FCSB.

"Am avut o înţelegere cu cei de la FCSB că în ianuarie vom rezilia contractul. Pentru mine a fost o experienţă bună aici. Am avut şansa să joc, dar nu am avut timp, timpul pe care mi l-au dat a fost scurt şi am avut câteva şuturi, am înscris, asta te aştepţi de la un atacant. Dacă şi clubul ar fi putut să-mi spună de ce nu mă mai vrea ... Mă pot duce acasă să mă uit în oglindă şi să spun că am făcut tot ce era posibil, dar dacă nu a mers nu are legătură cu faptul că eu nu am încercat şi nu am luptat, pentru că eu am vrut să joc.

Sunt într-o poziţie ingrată, nu pot spune de ce s-a întâmplat aşa. Câteodată ţine doar de o decizie. Antrenorul ia decizia şi eu sunt jucătorul. Rămân profesionist, pot spune că mi-am făcut treaba. Nu pot spune nimic de rău. Câteodată merge şi câteodată nu.

Cred că pentru ambele părţi a fost mai bine, pentru că eu vreau să joc şi este mai bună această decizie. Mă va ajuta şi pe mine pentru că nu am făcut nimic rău, nimic greşit, apreciez timpul petrecut, apreciez şansa primită şi experienţa avută, am învăţat multe în câteva luni despre ce e fotbalul în România" , a declarat Tsoumou pentru Telekom Sport.



Practic, Juvhel Tsoumou a jucat 26 de minute în U Craiova - FCSB 0-1, 74 de minute în FCSB - CFR 0-0 şi 45 de minute în U Cluj - FCSB 0-1, din Cupa României. Apoi, a fost doar rezervă sau nu a prins lotul. După ce a încheiat conturile cu FCSB, Tsoumou va mai putea juca în România doar la FC Hermannstadt, de unde a fost transferat, sau în campionate unde sezonul nu a început încă, precum MLS.

Două goluri a marcat Juvhel Tsoumou în acest sezon, unul chiar la FC Hermannstadt, în chiar prima etapă a sezonului, 3-4 cu FCSB la Piteşti, şi unul pentru FCSB contra oltenilor lui Victor Piţurcă.

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Juvhel Tsoumou, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: juvhel tsoumoufcsbcontract 

viewscnt
Articole similare