Experiențe împreună.
You are here:

BREAKING NEWS | "Îl doresc foarte mult!" Clubul de Liga Campionilor care îi întinde colacul de salvare lui Răzvan Marin. Anunţul momentului

BREAKING NEWS | "Îl doresc foarte mult!" Clubul de Liga Campionilor care îi întinde colacul de salvare lui Răzvan Marin. Anunţul momentului

Stranieri

Comentarii

Mircea Rednic (57 de ani) a vorbit după Poli Iaşi - Sumqayit (1-1) despre situaţia lui Răzvan Marin (23 de ani) lA Ajax şi a dezvăluit că belgienii de la Club Brugge îl doresc foarte mult pe internaţionalul român. Rednic e cunoscut pentru relaţiile pe care la are în fotbalul belgian, după ce a jucat şi antrenat acolo.

Răzvan Marin e dorit insistent de Club Brugge

Răzvan Marin n-a avut o jumătate de sezon reuşită la Ajax, unde nu a jucat foarte mult, iar salvarea ar putea veni din Belgia, acolo de unde a fost cumpărat de "lăncieri". Formaţia de pe Amsterdam ArenA a plătit 12,5 milioane de euro celor de la Standard Liege pentru transferul mijlocaşului, însă acesta nu a fost folosit prea mult. "Colacul" de salvare ar putea veni din Belgia, dacă Ajax va fi de acord să-l cedeze. Rednic spune că Brugge îl vrea cu tot dinadinsul pe Marin, iar Antwerp, echipa lui Ladislau Boloni, l-a vrut şi ea pe fotbalistul crescut de Gică Hagi (54) la Viitorul.

"Îl doresc foarte mult. Şi Antwerp l-a dorit. Acum depinde de Ajax. Oricum nu îl vor lăsa definitiv, doar sub formă de împrumut. E bine pentru el să joace.  Nici în Belgia, la început nu a făcut meciuri foarte bune. După şi-a dat drumul la joc şi era unul dintre cei mai importanţi jucători de acolo", a spus Mircea Rednic, sâmbătă seara, după amicalul Poli Iaşi - Sumqayit.

Club Brugge, gata să-l salveze pe Răzvan Marin

Devenit unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Standard Liege, Marin a atras atenţia lui Ajax, care a plătit 12,5 milioane de euro pentru a-l avea pe român. Primele şase luni ale acestuia la Ajax n-au fost aşa cum şi-ar fi dorit. A strâns doar 709 minute în 15 partide pentru formaţia batavă, în care a reuşit un assist.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Răzvan Marin în prezent, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

viewscnt
Articole similare