Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING NEWS: Încă o dorinţă îndeplinită pentru Conte după Christian Eriksen! Fotbalistul semnează cu Inter!

BREAKING NEWS: Încă o dorinţă îndeplinită pentru Conte după Christian Eriksen! Fotbalistul semnează cu Inter!

Inter Milano

Comentarii

Ashley Young (34 de ani) pleacă de la Manchester United şi semnează cu Inter. "Nerazzurrii" l-au convins pe fundaşul englez să părăsească Old Trafford după opt ani şi jumătate.

Presa din Anglia şi cea din Italia anunţă, la unison, înţelegerea dintre Inter şi Manchester United în ceea ce-l priveşte pe Ashley Young. Italienii vor plăti 1,5 milioane de euro pentru veteranul englez, dar înţelegerea include şi bonusuri în cazul în care Inter câştigă campionatul în acest sezon.

Young urmează să facă vizita medicală înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu Inter, unde a sosit la insistenţele lui Antonio Conte. Contractul lui Young cu Manchester United expiră în vară, iar "Diavolii" i-au făcut o ofertă de prelungire, pe care fotbalistul a refuzat-o pentru a merge pe "Giuseppe Meazza".

Ashley Young, la Inter

Conte l-a dorit cu insistenţă pe Ashley Young la Inter, acolo unde deja evoluează Romelu Lukaku, transferat în vară chiar de la Manchester United. Young, care a fost unul dintre căpitanii lui United şi unul dintre cei mai importanţi jucători din vestiar, va intra perfect în sistemul folosit de Conte la echipa care se bate pentru a opri supremaţia lui Juventus în Italia.

  • Din 2011 joacă Ashley Young la Manchester United
  • Patru milioane de euro este cota fotbalistului
  • 18 meciuri a jucat în acest sezon fotbalistul în tricoul "diavolilor", în Premier League, Europa League, Cupa Angliei şi Cupa Ligii Angliei

În altă ordine de idei, Inter a ajuns la un acor cu Tottenham pentru suma transferului lui Christian Eriksen, după ce bătuse palma cu agentul danezului în urmă cu aproximativ o săptămână.

Afla mai multe despre: ashley youngtransferintermanchester united 

viewscnt
Articole similare